fredag 25. september 2009

Jeg produserer

til julemarked for tiden.  All ledig tid, hvilket jeg ikke har mye av brukes til det nå om dagen. Vi er 12 stykker som skal ha julemarked sammen på en gammel gård. 

Jeg skal selge veskene mine, 

kjoler til jenter,

store jenter,

mindre jenter,

og små jenter.

Det blir derfor ikke så mye tid til interiør i høst. Jeg har avsluttet loppemarkedsesongen for å heller bruke tiden til å produsere til julemarked. Noen loppefunn står og venter på malerkosten, men de må nok vente en stund. Unntaket er forhåpentligvis skatollet mitt som langt på veg ferdig. 

Jeg ønsker deg en deilig og fargerik høsthelg!

PS! Jeg kommer tilbake til tid og sted for loppemarkedet.

Foto i innlegget: Nooria og Nooriamannen

torsdag 17. september 2009

Endelig!

Foto: googlet og lånt

Mens andre for lenge siden har vinket sommeren farvel, driver jeg enda med sommerlige sysler. I dag har jeg plantet fem røtter med lys rosa stokkroser langs det nye stakittgjerdet vårt. Jeg har ønsket å plante i år, slik at jeg kan få blomst på de neste år. Jeg er derfor kjempetakknemlig til Lena fra forumet www.hagegal.no/hagefora, som har sendt meg noen fra hagen sin. Tusen takk Lena!

Foto: Nooria

Austenrosen min Heritage har endelig funnet ut at det var på tide å blomstre. Jeg må si til dens forsvar at det har vært en rekke uheldige omstendigheter i dens hageliv her hos oss, og jeg er veldig takknemlig for at den har gitt meg denne vakre blomsten. Jeg har flyttet den til et solrikt sted nå, så jeg håper at den gir masse vakre roser neste år. Den er så nydelig! 

Som du skjønner så er jeg veldig fornøyd med alt det vakre som endelig har inntruffet meg i dag. Som om det ikke er nok, så har jeg altså ENDELIG blitt eier av en Babylock Imagine. Jeg er så glad!

Foto: googlet og lånt

Nå skal jeg i gang med å sy til julemarked ;-).

Ha en fin fredag og en deilig helg!

søndag 6. september 2009

Badet har fått en liten make over + loppemarkedfunn

Foto: Nooria

Helgen går mot slutten, og jeg nyter en stor kopp te og lader opp til en ny uke. Jeg skal ferdigstille og holde et foredrag, lese lange dokumenter og være med å fatte noen beslutninger. Midt opp det hele skal jeg kjøpte presanger til flere barnebursdager, ordne med prinsessekostymer osv... og aller helst skal ingen av delene glippe ;-). Jeg trenger å kose meg litt før denne uken starter.

Foto: Nooria

Blant annet ser jeg på bildene av toalettrommet i hovedetasjen, som har fått seg en make over i sommer.

Foto: Nooriamannen

Endelig fikk jeg gjort det som jeg har ønsket så lenge. Jeg har skrudd ned kjedelige usjarmerende Skeidarskap i bøkefinér (valgt ut av forrige eier), malt rommet i fargen isvann (det var perlegrått) og laget en hylle (Nooriamannen må få litt av æren for arbeidet med hyllen da). Jeg har lenge ønsket meg disse hylleknektene, og jeg var derfor veldig glad for å kunne bruke de her :-).

Foto: Nooria

Jeg har ikke stylet ferdig enda, men denne fine boksen fant jeg også en unnskyldning for å skaffe meg. Både hylleknektene og boksen (som kan brukes som veske, veggdekor, eller kanskje et sted å legge tegnesaker) har jeg kjøpt på Rosenlund Atelier. Speilet og bordet har jeg kjøpt på loppis i Sverige, og krystallampen har jeg kjøpt på Dorothea på Vinterbro.

Foto: Nooria

I gårdagens innlegg fortalte jeg at jeg hadde vært på loppemarked. Der kjøpte jeg danseskøyter til jenta mi, isblå tekstil og denne stolen.

Ha en fin uke, og ikke glem å nyte de vakre fargene som åpenbarer seg i naturen fremover!

lørdag 5. september 2009

Foto: Nooriamannen

Jeg liker å sette farge på omgivelsene rundt meg, og da minstemann ble ett år forleden bakte jeg muffins med rosa roser, lavendel og rognebær. Jeg er så glad for at barna mine er født i sommerhalvåret, slik at vi får rikelig med anledninger til sommerfester! Nooriamannen og jeg er begge født på den tiden av året hvor folk er opptatt med å kaste ut juletreet, så det har ikke vært tiden for å feire ;-).

Med dette innlegget må jeg vel begynne å innse at sommeren er over (Jeg har vært på høstens første loppemarked i dag!). Likevel kan jeg røpe av vi fremdeles nyter utestuen vår. Ungene elsker å ha teselskap der, og vi voksner lader ut der etter at barna er i seng.

Ha en fortsatt fin helg!