mandag 31. oktober 2011

På en kornåker


I går hadde vi en lenge planlagt photoshoot for Othiliekjolene. Jeg har jobbet jevnt og trutt den siste uken for å få ferdig alle detaljene. Det innebærer blant annet at jeg sjelden har satt meg ned i sofaen uten heklekrok, strikkepinner eller synål (når vi ser bort fra de gangene jeg har hatt et av barna på fanget). Symaskinene mine har også gått mye.


Med fire små og en stor modell reiste favorittfotografen min (Nooriamannen) og jeg ut på en kornåker i området.


Jeg kan ikke annet enn å kose meg når jeg ser kjolene mine på sånne skjønne jenter.


Jentene var utrolig flinke, humørfylte og tålmodige, og denne pausen var velfortjent!


og sånn så det ut bak kamera ;-).



Se på denne nydelige buketten! :-)


Kjolene skal jeg ha på Det lille store julemarked på Nesodden 26.-27. november www.detlillestore.no/.

onsdag 19. oktober 2011

Veska mi i Maison - Advent og Jul


Først må jeg bare dele gleden og overraskelsen jeg opplevde da jeg plutselig så at min egendesignede og håndlagde veske var avbildet i Maison - Advent og Jul. Eva i Landcharm.no kjøpte en slik veske av meg på Det lille store julemarked i 2009, og da hjemmet hennes ble fotografert til en reportasje i bladet tok de også med et bilde av vesken min. Gøy!


Selv holder jeg på med noen høstsysler for tiden, blant annet forsøker jeg å lage en ny sofakrok i stuen. Vi skal nok ha en ny sofa etter hvert, men foreløpig duger min skjønne kurvsofa fra Home & Cottage. 


Jeg trives ikke med å slappe av foran TV-en, så da jeg ikke lenger kunne bruke utestua måtte jeg finne en annen løsning. I stedet for en svær sort TV har jeg nå denne utsikten når jeg sitter og strikker eller hekler i sofakroken min:


For å få den riktig gode stemningen har jeg fylt sofaen med lammeskinn og masse linputer. Deilig! Strikketøyet mitt er heller ikke langt unna. Det grå til venstre i bildet under skal bli en pute til Det lille store julemarked.


Vi blogges!

søndag 9. oktober 2011

Det lille store julemarked


Førjulstiden nærmer seg, og også i år arrangerer vi Det lille store julemarked på Østre Skoklefald gård på Nesodden siste helgen i november (26.-27.).


Jeg er i gang med å produsere kjoler til små og store jenter. 


Det blir nok også noen vesker... og kanskje gensre til gutta og puter til sofaekroken.


Vi er mange utstillere, og senere kommer jeg til å vise bilder av interiørdetaljer, smykker, bilder, julepynt og masse mer som vi kommer til å selge på Det lille store julemarked. Jeg håper og tror at det blir like god stemning og mange besøkende i år som tidligere år. Du kan lese mer om julemarkedet her  og følge oss på Facebook her.