onsdag 19. oktober 2011

Veska mi i Maison - Advent og Jul


Først må jeg bare dele gleden og overraskelsen jeg opplevde da jeg plutselig så at min egendesignede og håndlagde veske var avbildet i Maison - Advent og Jul. Eva i Landcharm.no kjøpte en slik veske av meg på Det lille store julemarked i 2009, og da hjemmet hennes ble fotografert til en reportasje i bladet tok de også med et bilde av vesken min. Gøy!


Selv holder jeg på med noen høstsysler for tiden, blant annet forsøker jeg å lage en ny sofakrok i stuen. Vi skal nok ha en ny sofa etter hvert, men foreløpig duger min skjønne kurvsofa fra Home & Cottage. 


Jeg trives ikke med å slappe av foran TV-en, så da jeg ikke lenger kunne bruke utestua måtte jeg finne en annen løsning. I stedet for en svær sort TV har jeg nå denne utsikten når jeg sitter og strikker eller hekler i sofakroken min:


For å få den riktig gode stemningen har jeg fylt sofaen med lammeskinn og masse linputer. Deilig! Strikketøyet mitt er heller ikke langt unna. Det grå til venstre i bildet under skal bli en pute til Det lille store julemarked.


Vi blogges!

5 kommentarer:

MissMette sa...

Å ja, sukk - den veska de er bare aldeles nydelig... har syns det siden jeg så den første gangen her inne hos deg ღ Lurte på om du lager en slik på bestilling?

Kjempegøy at den kom i magasinet da, virkelig gøy :) ...og koselig krok du har ordnet deg ღ Deilig å ha en slik flott natur å se ut på, særlig når det ikke er så mye å se på fjernsynet :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

Landcharm sa...

Ja, denne gangen fikk vi med veska di, og det var hyggelig. Skal notere meg julemarkedet, så får vi se om jeg får til en tur i år. Markedet kan anbefales iallefall!

Anki sa...

Jag är oerhört imponerad av din goda smak och ditt vackra hem kram Anki

Grip dagen sa...

Jeg er enig at en må ha noe fint å se på når en skal slappe av.
Vi har en loftstue som hele familien liker, bare ikke meg.
Der finnes en stor tv, og nå har også minstejenta lånt seg en trimsykkel som står der. I tillegg har de pc, ledninger, små høytalere og annet "støy".
Slikt klarer IKKE jeg å sitte å seg på, så det er et rom jeg aldri bruker!
Min faste plass er i jernsenga i stua. De fleste vinduer har utsikt mot fjell og himmel. Der slapper jeg av og blir kreativ.
Håper du vil vise hva du lager til julemarkedet. Synes du har så flott preg på dine ting. Veskene er supersøte, hyggelig at en ble vist i maison!!!
Klem Marit

Laila sa...

Kjempesøt veske, og så morro å se den i Maison da. Koselig stuekrok med fantastisk utsikt.
Ha en fortsatt fin dag og kveld, klem Laila