Juni er høysesong for sommerfester, og i år hadde jeg ansvaret for gourmetklubbens sommerfest. Med partnere var vi ti stykker til bords fredag kveld, etter at vi jentene hadde tilberedt maten.
På menyen stod skalldyrtapas med følgende retter:
Hvitvinsdampede blåskjell med foccacia og aioli
Kongekrabbe "ginger lime"
Grillet hummer
Gratinerte sjøkreps med urtesmør
Grillede scampi med tomat og basilikumsaus
Tomatsalat med oliven og basilikum
Det ble en utrolig flott kveld, med gode ingredienser, bra teamwork og hyggelige gjester.
Vi var også heldige med været, og desserten (som bestod av rå sjokoladekake med appelsin) og kaffen tok vi ute. Fin musikk, gnistrende bål i terrassebålfatet og en vakker sommerkveld. Herlig!
3 kommentarer:
Så koselig med gourmet-fest!! Er jo litt ekstra gøy å lage mat når man vet at gjestene har sansen for å smake ordentlig etter. Nyt kvelden videre =)
Dette så både hyggelig og veldig godt ut! Ønsker deg en fin uke.
Åh... Det så helt herlig ut.
Deilig mat, gode venner og god stemning :)
Legg inn en kommentar