torsdag 19. november 2009

Vi er på vei inn i førhjulstiden

og jeg er godt i gang med å spise clementin og edamerost... men det er vel stort sett de juleforberedelsene jeg har begynt med ;-).

Jeg er ikke helt i form for tiden og må ta det litt med ro. Høsten har vært litt mer å bære en en kropp kan klare, og kroppen har sagt i fra at den trenger hvile. Så nå sitter jeg i sofaen og småpusler med å hekle blomster til barnekjolene mine og å sy veskelås på veskene mine.

Vi er i innspurten foran julemarkedet og jeg kjenner at spenningen stiger. Dette blir en helt ny og utrolig spennende erfaring.

Det er veldig mange som sier at de vil komme, og jeg er spent på hvor mye besøk vi faktisk får.

Jeg gleder meg som en unge!

Bildene viser noen av de tingene vi skal selge på Det lille store julemarked. Det skal bli morsomt å se alle de håndlagde og egenproduserte verkene til så mange forskjellige skapende sjeler under samme tak.


Selv er jeg så godt som ferdig å produsere det jeg skal selge på julemarkedet, så nå skal jeg lade opp og skrive merkelapper.

Ha en fin torsdag!

Alle foto: lånt fra www.detlillestore.no

6 kommentarer:

Akkurat passe Frø sa...

Hei!
Eg har SÅ lyst til å besøke julemarkedet dåkes!! Du viser så mange fine bilder av produkta i bloggen din. Eg har litt "kronglete" vei, men har verkeleg lyst til å ta ein tur. (Eller rettare sagt; eg er "pysete". Redd for å rote meg vekk/ikkje finne fram på nye plassar...)
Ønske deg god bedring - og lykke til med julemarkedet!
:O) FrueFrøet

AstridVU sa...

ÅÅÅÅ, som jeg gleder meg til dette julemarkedet! Snakker om det til alle jeg kjenner, så håper virkelig dere får det besøket jeg er helt sikker på at dere fortjener!

Masse god bedring til deg - lad batteriene nå, sånn at du er i form til å stå og ta imot klingende mynt om kun kort tid :)

Og til Akkurat passe Frø; Det er da superenkelt å finne frem til dette julemarkedet! Ikke skummelt i det hele tatt - jeg hjelper deg gjerne!

Bomull sa...

Du viser så mye flott!! Jeg skulle så gjerne vært på julemarkedet altså :)

Han tok nok hintet men jeg har ikke sett noe til noen ring enda :)
Venter, venter og venter...

Ha en fin kveld :)

Hulda sa...

Så mye flott dere lager til julemarkedet! Lykke til!

Landcharm sa...

Jeg har notert meg julemessen og har veldig lyst til å få det til.
I så fall sees vi.

Mia sa...

Clementiner går ned på høykant her også. En herlig tid vi går i møte. Jeg håper er stigende, og at du nyter julemarkedet. Jeg hadde håpet å komme en tur, men dessvedde ser det ikke ut til at jeg klarer det. Så synd.