søndag 29. november 2009

Stemningsrapport fra Det lille store julemarked!

Vi hadde en fantastisk dag på Det lille store julemarked i går. Masse begeistring, masse gjester og kjempesalg! Det blir mange superlativer i dag, men jeg må bare få utløp for noen av følelsene jeg sitter igjen med etter å ha fått så til de grader lønn for strevet.

Jeg må bruke morningen i dag på å ferdigstille mere varer, så jeg kan ikke skrive så mye, men bildene taler vel for seg selv.

Vi har åpent fra 12-15 i dag, så du har fremdeles mulighet for å komme.


Alle foto i innlegget: Nooriamannen, for Det lille store julemarked

10 kommentarer:

Kristin sa...

Veldig mye fint du har laget, og fine bilder!!
God søndag videre, og håper det gikk bra på julemarkedet!!
Kristin

Elfrid sa...

Så bra ! Skulle veldig gjerne vært der.

Dreamgirl sa...

Det var kjempegøy å se det fine du hadde laget. Bare kjedelig at jeg kom så sent:-( Vil gjerne ha en turkis kjole til Grace. Kanskje vi kan ta en prat om det? Klem

Loccitane sa...

Så morsomt at det kom så mange mennesker og at det gikk så bra, ser helt topp ut. :)
Du er jo bare så flink.

Jeg vil gjerne ha en sånn veske.
D kan sende bilder til loppeshop@start.no.

På forhånd takk :)

Klem fra Line

Loccitane sa...

Gleder meg :)
Ta det når du har tid du :)

Jeanette sa...

Hei. Takk for kommentar og for at du liker lysene og fyrstikkene:) Stor stas!
Ja, jeg har hentet motiver herfra:
http://www.flickr.com/photos/chicks57/sets/72157601531333325/?page=9
for så å redigere dem i den str jeg trangte dem. Deretter skrev jeg dem ut på vanlig 80g kopiark. Har man tynnere ark er det nok ikke noen bakdel, de fester seg nok bedre jo tynnere arket er. Jeg strøk motivene på lysene med bakepapir mellom. Man må passe på å stryke kantene godt inn i lyset, så disse ikke "slipper" når det er blitt kaldt. Lykke til. Gi meg et pip om og når du har prøvd dette:-)
Ha en fin dag.
Klem J.

Jeanette sa...

Ja, det letteste er å bruke servietter, om du ser under kategorien diverse på bloggen min, har jeg litt lenger ned, brukt servietter, men jeg syntes det var så vanskelig å finne noen fine motiver.. Lysene med servietter er nok mer "brennbare", enn dem med ark, her må man nok skjære bort arket etterhvert. Men jeg har sett at www.lunehjem.no har noen veeeeldig fine servietter!

AstridVU sa...

Skjønner at jeg var på julemarkedet en god stund når jeg klarer å være representert på to av bildene dine ;) Og, da vet jeg jo hvem mannen din er da - når det er han som har tatt bildene, for jeg så jo hvem som løp rundt med kamera der inne!

Det sagt; For et fantastisk julemarked! Vel verdt å reklamere litt for både her og der i alle fall - og det beste av alt; Nå ble jeg ferdig med julegavene mine og har hele desember til kos og julemoro! TAKK - håper virkelig dette blir en årlig tradisjon! Utrolig mye fint fra mange forskjellige flinke folk!!!

Kardemomme sa...

Heisann :))Herlighet så mye flott du lager!! Har kost meg med bildene på bloggen din lenge nå!
Så gøy å delta på julemarked da..
Skulle gjerne ha vært der selv!
Ha en fin uke! Hilsen Kardemomme :))

Celie sa...

For en koselig blogg du har her!! Det er kjempeflott at det gikk så bra på julemarkedet. Du har laget så mye flott så jeg skjønner godt at folk går av skaftet!