fredag 3. september 2010

Jeg er så glad


I sommer brukte vi i Nooriaheimen mye tid og ressurser på å organisere hjemmet bedre. Det gjør meg glad hver dag å tenke på det. Vi skrudde opp hyller de fleste steder vi kunne komme på at det var plass for en, og vi (les Nooria ;-) kjøpte kasser, kurver og bokser som jeg plasserte på alle disse nye hyllene (og krokene). Nå har veldig mange flere av tingene våre et helt dedikert sted "å bo". Jeg har lært av en venninne at de tingene som ikke "bor et sted" får ikke være i huset, og det skal jeg prøve å praktisere fremover.


God helg!

4 kommentarer:

Li sa...

Så herlige farger! Er skjønt enig i at det å ha litt system i alle tingene gjør hverdagen gladere! Synes det er et evig prosjekt, jeg da, det å finne egnet "bosted" til alt! Du har så fin blogg og hyggelige bilder; legger meg til som følger;-) God helg!

RESIGNERT AV SIGNE SCHINELLER sa...

Glad! Så bra. Må man være det! Tilfeldig innom ! Skulle bare innom bloggen min en liten tur mens kaffen koker opp.. Men når man begynner å titte..da er det gjort! Har et lite gårdsbruk (Villa Bakkan) på øya Leka nord i nord trøndelag. fra rundt 1890, skjeivt og gammelt som selgeren kalte det en gang! Det stedet gjør meg glad. Rømmer fra Olso når jeg kan! PS. Følg med på Sinnasnekkern på tirsdager davel. Har en rolle der, ofte med gjenbruksideer på lur! Ofte mot slutten. Ble litt lang denne...men men! Vennlig hilsen og god helg! Signe

Maliva`s verden sa...

Er det ikke godt med system i sakene;o) og med de flotte fargene du har i heimen, skjønner jeg godt at du bli glad jeg. Fortsatt god helg!
Klem fra M-L

Ida Susanne sa...

oi..fargeeksplosjon for mitt hjerte :)
ELSKER fargene..

Farger som gir meg smil om munnen..

Takk for titten :)