søndag 7. november 2010

Kjoler og vesker


Denne helgen har vært deilig. Den startet med jentekveld hos en god venninne. God mat og veldig hyggelig selskap. Etter det har jeg hatt rolige hjemmedager med mange barn rundt meg og mye tid ved symaskinene mine.

Til måltidene denne helgen har vi stort sett hatt 5-7 barn, og jeg kjenner at hjertet svulmer når jeg ser på disse herlige, lekende, leende (og kranglende :S) små. Måten de forholder seg til livet og verden på er fascinerende... og så er jeg så glad for at de har hverandre. Gode venner er så viktig.

Nå er alle de som ikke tilhører huset hentet og våre tre små skal over i den tilstanden hvor de er som søtest.

I ettermiddag tok jeg et raid med kameraet for å ta bilder av noe av det jeg har laget til julemarkedet. Jeg skal hovedsaklig ha vesker, kjoler til barn og noen kjoler til voksne. I tillegg har jeg mamelukker til kjolene og kanskje noen få gensre i ull til gutter.

Jeg er for tiden inspirert av blågrønne og lilla nyanser, og det tror jeg bildene viser.

Kjolen under er i petrol. Jeg slet litt med å få frem riktig farge med kameraet mitt i dag.


En veske til til slutt.

Nå må jeg hjelpe Nooriamannen å få de søte små i seng :-). Ha en fin novemberuke!

4 kommentarer:

Liza sa...

Nydelige :) Gøy å kunne lage selv da!

Landcharm sa...

Kjenner at jeg får veldig lyst på å dra på julemarkedet deres. Denne vesken var utrolig fin. Finnes den i andre farger også - jeg har ingenting lilla, men den var bare nydelig!

Nooria sa...

Ja den skal etter planen komme i sort og en lys grønnblå nyanse. Hadde vært hyggelig å se deg :-).

Mia sa...

Travle dager hos deg med julemarked forberedelser, skjønner jeg. Slik er det her også... første gang for mitt vedkommende, og noe spent. Flotte ting du har laget.. og lager. Lykke til!