søndag 14. november 2010

I full aktivitet


Jeg er for tiden en kjedelig blogger, det skal jeg selv innrømme. Forhåpentligvis tar det seg opp etter julemarkedet. Slik det er nå benytter jeg en hver ledig stund til å produsere.

I går kveld var jeg f.eks hos en venninne hvor vi satt åtte jenter rundt et bord og heklet, sydde håndsøm, skrev på merkelapper og strikket. Det er fint når man ønsker å være sosial men må produsere, at man kan gjøre begge deler samtidig :D.

Jeg er sånn av type at jeg liker å jobbe med mange prosjekter samtidig. Det er sikkert ikke etter læreboka, men jeg trives best sånn. Det er to uker igjen og nå må jeg lande alle påbegynte prosjekter.


Jeg må sy merkelapper på alle kjolene mine, montere hank på alle veskene, sy på blomstene jeg har heklet til barnekjolene og ferdigstille et par kjoler til voksne.

Så når noen spør meg hvor mye jeg har til julemarkedet, er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal svare. Jeg håper riktignok å komme i mål med alt.
Bildene viser noe av det vi kommer til å ha på julemarkedet. Det er fantastisk gøy å være en del av en sånn kreativ gjeng! For meg gir det så mye skaperglede. Nå nærmer det seg veldig og jeg gleder meg!

6 kommentarer:

micano sa...

Her var det masse fint håndarbeid! :-) Jeg har laget sånne lykter jeg også. Nå lærer jeg det til 8.klasse. Veldig koselig!
Ha en finfin søndag og lykke til alt du skal lage fremover!

:-) monica

Hege sa...

Blir glad når jeg ser et nytt inspirerende innlegg fra deg,
- kom tilbake til bloggen når du kan du:-)
Masse lykke til med produksjon og messe,
- du får nok solgt mye!
God søndag,
klem Hege"La ville de Mille".

Laila sa...

Hei, ser at du lager heklede lyslykter, det har jeg gjort også til julemarkedet vårt men aner ikke hva jeg skal ta for de.
Syntes det er vanskelig å sette pris på det man lager, men vil jo ikke gi det bort heller.
Kan jeg spørre hva du tar?
Ha en fin søndag, klem Laila

Landcharm sa...

Dere er flinke! Gleder meg til å se utvalget.

Nooria sa...

Takk for koselige kommentarer :-). Det betyr enormt mye for meg! Det eneste på bildene som er mine ting er den petrolfargede banekjolen med pudderrosa blomst. Ellers viser bildene produkter fra flere av utstillerne.

mimmi-leone sa...

Så utrolig mye nydelig du har laget!
Hilsen fra Mimmi-Leone