fredag 31. desember 2010

Takk for det gamle!


Dette er en dag for ettertanke. 2010, hva slags år var det? For meg tror jeg det må ha vært det mest produktive ever. Dette året har jeg spilt på mange strenger.


Jeg har vært mamma til tre små (2-4-7 år), kjæreste, foredragsholder, koordinator, kjoleskaper, husmor, prosjektleder, forfatter, blogger, fotograf, saksbehandler og vennine. Jeg har vært inspirert, lykkelig og til tider uendelig sliten.
 

I vinter lagde Tone og jeg vår første brudekjole, og det var utrolig gøy og inspirerende.


Kjoleproduksjonen gjorde jeg innimellom reiser, konferanser og foredrag.


Jeg så frem til en deilig sommer og hagesesong, og noe av det første jeg gjorde på våren var å male gjerdet som Nooriamannen satte opp i fjor. Drømmen om en hage med romantiske stauder, klatreplanter, roser og hengekøye, innrammet av et hvitt stakittgjerde var i boks :-).Sommer derimot ble det vel egentlig aldri helt :S. Jeg tror faktisk ikke jeg svømte i sjøen en eneste gang. 

Da ferien startet hadde jeg planene klare for hva som skulle gjøres inne i løpet av sommeren. Storebror fikk nytt rom, møblert med nye og gamle elementer.Dette skapet var et kupp jeg gjorde i påskeferien.Vi gjorde også noen endringer på kjøkkenet. Blant annet demonterte vi et skap og erstattet det med åpne hyller. Det er vi veldig fornøyd med!


Høststemning i hagen.


Mer høststemning.
I oktober hadde jeg mitt årlige besøk av gourmetklubben.Med høst flyttet vi kosekroken inn i stua.


Vi gjorde flere endringer i stuen.


Etter litt ommøblering ser det nå omtrent slik ut i sofakroken.


Denne høsten tok julemarkedet mye av min tid og energi. Jeg kom sent i gang med å produsere, men ved hjelp av et ekstra gir fikk jeg en hel del kjoler ferdige.Alt strev ble belønnet med et fantastisk hyggelig julemarked med masse besøk, stemning og salg.

 Etter en rolig jul er jeg nå klar for et nytt år. Dette året skal være familiens år. Jeg er spent på hva det bringer.


Godt nytt år til alle dere som leser bloggen min! Jeg setter enormt stor pris på dere og den lille lommen som bloggen gir meg.

7 kommentarer:

Grip dagen sa...

Slik en fin oppsummering av et innholdsrikt år!
Alle gode ønsker for det nye året vi går inn i!
Klem Marit

Miss Mette sa...

Tusen takk for kjempefint bloggår, med masse flott inspirasjon!!:) Kjempeflott årskavalkade. Håper du får en flott feiring i kveld, og ikke minst et godt nytt år. Ønsker deg alt godt for året som kommer, gleder meg til å følge deg videre! Stor klem fra Mette
╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗
ೋ ❤❤❤~~GODT NYTT ÅR~~❤❤❤ ೋ
╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝

Landcharm sa...

Takk for hyggelige innlegg fra deg igjennopm året som har gått. Ønsker deg et godt nytt år, og kanskje vi treffes i år også?

Anonym sa...

Nydelige bilder. Riktig godt nyttår! Klem/ myr

Katy Noelle sa...

Dear Nooria,

I haven't been able to comment on blogs for a few months, now, but I have been visiting!!! I just don't want to miss the opportunity to tell you that your photos, this month have been a refreshment and inspiration for me. They're so beautiful! I've come back to visit them several times over.

Love to you and your precious family and best wishes for you all in the New Year!!!

Love, Katy Noelle

UNDRING sa...

Du har jammen fått gjort mye i 2010,ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år!

Romantiska Hem sa...

Åh så mycket inspiration! Tack! Kram petra