søndag 19. desember 2010

Må det røde nisser til for å få julestemning?


Det er fjerde søndag i advent og vi har tent alle lysene i adventskransen :-). Jeg pynter så smått til jul, men vi koser oss også med kakao og pepperkaker. Som jeg skrev om tidligere bruker jeg julens egne symboler, materialer fra naturen, sink og fattigmannsølv når jeg pynter. Det er ikke så mye rødt her, men selv får jeg julestemning av disse elemente.


Må du ha røde nisser for å få julestemning?

5 kommentarer:

Li/Småtingene sa...

Ikke nødvendigvis nisser, men litt rødt må det til i julen, synes jeg! Nissene får komme fram på lillejulaften; har ikke så mange, men de hører liksom med ;-)

Flotte bilder du viser!

Anonym sa...

Nei det tror jeg ikke det må Nooria;)
Jeg tror hvis man kjenner litt etter i seg selv så vet man hva man trenger for å komme i julestemning.
Jeg for min del må på loftet for å hente de gode gamle nissene som har vært med oss i mange år nå,har ikke samvittighet til å la de ligge der alene ;) Ikke blir det jul uten de heller!
klem Laila

Grip dagen sa...

Jeg har ingen problem med julestemningen, selv med et fravær av rødt!
Ungene skryter også av en hvit og hyggelig jul når kvister, mose og konlger av fattigmannssølv kommer på bordet. Takk og pris.

Besøkte noen som hadde treet fullt av nabbiperle-pynt, flettede kurver, girlander og dorullpynt. Jeg kommenterte ikke treet, tenkte bare "stakkars..."

Med ønske om en HVIT JUL fra Marit

Anonym sa...

Skjerp deg :grip dagen! Det er ikke bare frank og dansk osv landstil som gjelder. Få deg din egen stil..alle bare kopierer hverandre..det er barna som skal stå i fokus i julen...lære om tradisjoner og være med på julepynting.. Selv om det er veeeldig in nå med hvitt og ting som er laget "gammel" Kor kult e det då?? Hjemmet er jo ikke et utstillingshjem!

Landcharm sa...

Neida, vi må ingenting. Det er veldig individuellt hva vi får julestemning av. Jeg har enkelte ting jeg må ha til jul, og der er trender helt uvesentlig. Noe som setter meg i julstemning er roen, julemusikken og stemningen. Fyre i peisen og med stearinlys uavbrutt hele dagen. Nyt dagene!