mandag 25. februar 2013

Stø kurs!

 


Nå er det lenge siden jeg har postet innlegg her på bloggen. I mellomtiden har jeg vært travelt opptatt med selve livet. Noe av det jeg har gjort aller mest er å gå på ski. Er du klar over hvor deilig det er å gå på ski? Jeg har alltid likt det, men nå har det blitt en lidenskap. Visste du forresten også at av de ca 660 musklene vi har i kroppen, bruker vi 630 av de når vi skøyter på ski? For meg er det trening, meditasjon og livsnytelse, og jeg sniker meg ut på en tur så ofte jeg kan.

Egentlig ville jeg bare innom bloggen for å si at jeg holder stø kurs. I dag har jeg hjemmedag, og etter at jeg har laget meg et glass ferskpresset juice skal jeg montere en ny kjole som jeg ikke har laget før.

Ha en fortsatt fin mandag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Deler din glede med å gå på ski. Er skikkelig velvære for kropp og sjel. Men hvor blir det av den stabile vinteren vi hadde før :( Nyt hvert øyeblikk du kan.:)

mamma.

Tua sa...

Enig :) Ski er rekreasjon for hodet og god trening for kroppen. Jeg holder meg til klassisk, men dog. Å suse innover fjellet rett ved der jeg bor er bare herlig. Ha gode dager.