søndag 6. september 2009

Badet har fått en liten make over + loppemarkedfunn

Foto: Nooria

Helgen går mot slutten, og jeg nyter en stor kopp te og lader opp til en ny uke. Jeg skal ferdigstille og holde et foredrag, lese lange dokumenter og være med å fatte noen beslutninger. Midt opp det hele skal jeg kjøpte presanger til flere barnebursdager, ordne med prinsessekostymer osv... og aller helst skal ingen av delene glippe ;-). Jeg trenger å kose meg litt før denne uken starter.

Foto: Nooria

Blant annet ser jeg på bildene av toalettrommet i hovedetasjen, som har fått seg en make over i sommer.

Foto: Nooriamannen

Endelig fikk jeg gjort det som jeg har ønsket så lenge. Jeg har skrudd ned kjedelige usjarmerende Skeidarskap i bøkefinér (valgt ut av forrige eier), malt rommet i fargen isvann (det var perlegrått) og laget en hylle (Nooriamannen må få litt av æren for arbeidet med hyllen da). Jeg har lenge ønsket meg disse hylleknektene, og jeg var derfor veldig glad for å kunne bruke de her :-).

Foto: Nooria

Jeg har ikke stylet ferdig enda, men denne fine boksen fant jeg også en unnskyldning for å skaffe meg. Både hylleknektene og boksen (som kan brukes som veske, veggdekor, eller kanskje et sted å legge tegnesaker) har jeg kjøpt på Rosenlund Atelier. Speilet og bordet har jeg kjøpt på loppis i Sverige, og krystallampen har jeg kjøpt på Dorothea på Vinterbro.

Foto: Nooria

I gårdagens innlegg fortalte jeg at jeg hadde vært på loppemarked. Der kjøpte jeg danseskøyter til jenta mi, isblå tekstil og denne stolen.

Ha en fin uke, og ikke glem å nyte de vakre fargene som åpenbarer seg i naturen fremover!

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Badet ble kjempefint! Liker godt det gamle bordet, syns det er fint som mørkt jeg.

Maliva`s verden sa...

Go`morgen..titter innom for å ønske deg en fin uke...Så koselig detaljer du har på badet,og ikke minst stolen falt jo jeg helt pladask for..Loppis er gøy,ikke sant?Klem fra Maliva

Magny sa...

så mange herlige detaljer...
skjønn uke videre...

magny

Gammel Idyll sa...

Hei og god formiddag!
Isblått funket på veggen også=) =)
Nydelig lampe og speil!

Ha en finfin uke, kjenner jeg
deg rett så har du full kontroll…

klem
Elisabeth

GundaM sa...

Hei der og takk for kos kommentar inne hos meg;)

Nydelige bilder du har her inne og klær ikke minst!!!
ha ei fin uke;)

Nordingården sa...

Vilket ljuvligt badrum och vackra detaljer!!!!

Mari, fd Guldkant på livet, jag har ny blogg!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色