torsdag 17. september 2009

Endelig!

Foto: googlet og lånt

Mens andre for lenge siden har vinket sommeren farvel, driver jeg enda med sommerlige sysler. I dag har jeg plantet fem røtter med lys rosa stokkroser langs det nye stakittgjerdet vårt. Jeg har ønsket å plante i år, slik at jeg kan få blomst på de neste år. Jeg er derfor kjempetakknemlig til Lena fra forumet www.hagegal.no/hagefora, som har sendt meg noen fra hagen sin. Tusen takk Lena!

Foto: Nooria

Austenrosen min Heritage har endelig funnet ut at det var på tide å blomstre. Jeg må si til dens forsvar at det har vært en rekke uheldige omstendigheter i dens hageliv her hos oss, og jeg er veldig takknemlig for at den har gitt meg denne vakre blomsten. Jeg har flyttet den til et solrikt sted nå, så jeg håper at den gir masse vakre roser neste år. Den er så nydelig! 

Som du skjønner så er jeg veldig fornøyd med alt det vakre som endelig har inntruffet meg i dag. Som om det ikke er nok, så har jeg altså ENDELIG blitt eier av en Babylock Imagine. Jeg er så glad!

Foto: googlet og lånt

Nå skal jeg i gang med å sy til julemarked ;-).

Ha en fin fredag og en deilig helg!

6 kommentarer:

Chany sa...

Que tengas mucha suerte con tus costuras, yo también coso mucho, y se que es muy duro estar en la máquina, pero también se que es gratificante el resultado, un abrazo Chany.-

Dreamgirl sa...

Håper du forteller meg hvilket julemarked! Vil gjerne se alt det fine du lager.

KLEM

Margrethes hus og hage sa...

Det er deilig å få plantet i hagen, og vite at det kommer mye fint til neste år :) Herritage blomstrer her også, men hun er så full av rust at litt av sjarmen blir borte. Men det er en meget vakker rose :)

Ønsker deg en fin helg videre! hilsen Margrethe

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Nydelige blomster du har fått fram!

Hagen her i gården har ikke fått den oppmerkomheten den fortjener i år, men jeg har lovet den å komme sterkere tilbake:-)

Vi har enda ikke flyttet inn, da vi bla mangler kjøkken, men før jul bør vi være inne;-)

Ha en fin uke!

Cat:-)

Anne sa...

Så fine bilete! Kjekt å lage ting til julemarknad:) Nydeleg blogg du har.
Ha ei flott veke:)
Helsing Anne.

Maliva`s verden sa...

Hei,ny info.ang.bloggtreffet i dag.Fint hvis du legger igjen en kommentar om hva du ønsker å spise.Klem fra Maliva