lørdag 5. september 2009

Foto: Nooriamannen

Jeg liker å sette farge på omgivelsene rundt meg, og da minstemann ble ett år forleden bakte jeg muffins med rosa roser, lavendel og rognebær. Jeg er så glad for at barna mine er født i sommerhalvåret, slik at vi får rikelig med anledninger til sommerfester! Nooriamannen og jeg er begge født på den tiden av året hvor folk er opptatt med å kaste ut juletreet, så det har ikke vært tiden for å feire ;-).

Med dette innlegget må jeg vel begynne å innse at sommeren er over (Jeg har vært på høstens første loppemarked i dag!). Likevel kan jeg røpe av vi fremdeles nyter utestuen vår. Ungene elsker å ha teselskap der, og vi voksner lader ut der etter at barna er i seng.

Ha en fortsatt fin helg!

5 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei! De var flotte, og så kjempegode ut! Skulle også gjerne hatt et medlem i familien som var født på sommeren, så jeg kunne stelt i stand til skikkelig sommerfest:) Her blir det mange høstfeiringer i stedet. Fortsatt god helg! klem fra silje.

Hulda sa...

Virkelig noen fargerike og festlige muffins! Så fint pynta, og flott på det etasjefatet. :) God søndag i mårra!

Chany sa...

que rico que se ve eso hummmm.... Muy buen trabajo tienes manos hábiles. Chany.-

Anne sa...

Så nydelege muffins og flott etasjefat! Verkeleg fint:)

Glassveranda sa...

For noen aldeles nydelige muffins!!! Hvor har du kjøpt muffinsformene dine? De var fine!

Takk for hyggelig kommentar på Glassveranda, men jeg kan vanskelig tenke med at du kan lage dét fantastiske muffinsfatet uten å være proff på barneselskaper! :DD Spørs bare om det ikke blir du som må lære meg dette her ;)

Ha en riktig fin helg!

Klem, Ann,
Ineteriørbloggen Glassveranda.