tirsdag 20. oktober 2009

Dufter

Foto: www.webbutik-idemakeriet.blogspot.com

Etter en lang dag har jeg endelig havnet i sofaen. Jeg nyter å slappe av med en kopp te eller kaffe, kjenne stillheten og den gode atmosfæren i hjemmet mitt. Noe av det som gir en god stemning her hos meg, er de deilige duftene jeg liker å omgi meg med.

Foto: Googlet og lånt

Jeg har funnet ut at det er lurt å sette små skåler med velduftende innhold på strategiske steder i huset. Når jeg sneier et hjørne kjenner jeg vidunderlig lukt av feks lavendel eller Cinnamon. Cinnamon duftekrydder fikk jeg med en forsendelse fra skjønne Idemakeriet. Det lukter helt vidunderlig!

Foto: Lånt av Hobbus sin blogg

Jeg er også veldig glad i lavendelduften fra Duranceproduktene. Tidligere har jeg hatt dufteoljen, men nå har jeg funnet ut at jeg like godt kan blande en liten kork av Durance sitt gulvvask med vann og ha det stående på steder jeg stadig oppholder meg eller går forbi. Da får jeg stadig en liten feel good opplevelse :-). 

Til slutt i dagens innlegg må jeg takke alle dere skjønne for utrolig koselige kommentarer! Det varmer så uendelig mye med en liten kommentar som viser at noen har hatt glede av å besøke meg i bloggen min! Tusen tusen takk!

2 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Det er koselig med en kopp te eller kaffe i sofaen etter endt dag:)

Og gode dufter er deilig. jeg liker godt duftlysene til Durance. Mange gode dufter.

Ønsker deg en fin onsdag. Hilsen Margrethe

Ramme alvor sa...

Hei!

Dette var eit kjekt bekjentskap, herleg blogg du har! Takk for beøket hjå meg.

Klem
Britt