onsdag 31. august 2011

I høstmodusJeg er i høstmodus og har behov for å rydde sommeren ut og høsten inn. Ullklærne har fått egne plasser i barnas klesskap og kurven hvor vi oppbevarer ulltøy som skal vaskes er på plass på badet (for at ikke barnas ullundertøy og ullsokker skal forsvinne i det store maskineriet av klesvask en stor familie har).


Jeg kjenner også at jeg må erstatte en del av pastellfargene med og lune høstfarger... og så må jeg ha levende lys rundt meg på kveldene.


Kreative prosjekter er det ikke veldig stort rom for akkurat nå, men jeg har tatt med noen bilder fra hjemmet vårt slik det ser ut nå.


Jeg nyter den nye plassen jeg har fått i slagbenken ved enden av spisebordet. Her blir det nok mange sene høstkvelder med PC-en og masse levende lys på bordet.


Enn så lenge sitter vi stadig en del i utestuen med bål i det nye terassebålfatet vårt. Jeg skal vise bilder av det senere.


Ha en fin uke! Vi blogges :-)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig hjemme hos deg. Du får fram ei fin stemning i interiøret ditt. Men, har du fått tak i perleblomster nå?

Nooria sa...

Hihi, nei. Det ser omtrent sånn ut hos meg nå, men det bildet er ikke tatt nå ;-).

Ellens hobby sa...

Sitter no på hytta og her skal jeg lage litt høststemning imorgen...fikk et lite kikk når jeg såg kor koseligt det var med deg.