lørdag 31. desember 2011

Jeg er klar!
Det nærmer seg overgangen til et nytt år, og jeg må si at jeg er klar! 2011 har gitt meg erfaringer jeg gjerne skulle vært foruten og krevd mot jeg ikke visste at jeg hadde. Det har imidlertid også vist meg vennskap, omtanke og selve livet på sitt rikeste.

Denne bloggen er et sted for livets lyse sider, og jeg skal ikke bruke mye plass på å skrive om det her, men jeg har dette året vært under behandling for alvorlig sykdom. Nå er jeg frisk og ser frem til å gå i gang med 2012. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som hjulpet meg gjennom! Sunniva i Kaptein Sabeltannfilmene synger at "venner de er til stede når det er fest i ditt hus". Mine venner har dette året vært til stede i helt andre situasjoner enn festlige. Jeg er så uendelig takknemlig og har lært så utrolig mye!

Godt nytt år alle sammen!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er så glad for å høre at du nå er frisk Nooria! Skjønner nå at du har hatt et tøft år ja..
Men nå er det bare en vei som de sier, og det er opp!
Ønsker deg alt godt i det nye året Nooria!!
klem fra Laila

Butterfly sa...

Ønsker deg alt god i det nye året!

Livet gjør tidvis krumspring vi skulle vært foruten - så glad for at du har blitt frisk ♥

Kos deg med familie og gode venner♥

Masse lykke til videre!

klem ♥

Anonym sa...

Ønsker deg og familien din et godt nytt år! Så godt at du er frisk nå. Klem fra Anne

Modern Country sa...

Så godt du kan begynne ett nytt år uten sykdom Nooria ! For en utrolig lettelse, bare herlig. Håper du får en fantastisk nytt år. Ja det ønsker jeg egentlig for oss alle sammen. Det var mange rundt meg som strevde mer enn normalt i året som gikk. Av og til visste jeg ikke hvordan eller med hva jeg kunne stille opp med.

Alt godt ♥

Aina