mandag 2. januar 2012

Tanker om livet
Jeg er ganske tankefull i inngangen til det nye året. Jeg tenker på alt jeg har lyst til å utrette fremover, alle de gode opplevelsene jeg gjerne vil skape og alle kreative prosjekter jeg ønsker å realisere. Jeg har lenge vært av den oppfatning at man må skape de gode øyeblikkene. Jeg er også en estetiker som liker vakre farger, kontraster, roser, tekstiler og bilder med sjel.

Livet har sine utfordringer å by på for alle, og selv har jeg hatt min dose det det siste året. Midt oppi det hele er det likevel så mye å være glad for. Så mange magiske øyeblikk. Så mange skjønne mennesker. Så mange spennende muligheter. Jeg velger derfor å fastholde på det gode. Jeg vil fortsatt male vakre farger, forme kjoler som får jenter til å smile, dele opplevelser med fine mennesker, bestige fjelltopper, dyrke roser i hagen og nyte sommerkvelder med fjordutsikt.

Jeg kom over en fantastisk blogg i går. Denne jenta som var på Utøya 22. juli 2011, skriver så vakkert og gripende om livet. Til tross for det hun har vært gjennom mener hun at "vi burde stoppe opp minst en gang hver dag og innse at vi lever i eventyret".  Jeg er helt enig!

3 kommentarer:

Katy Noelle sa...

Oh, gasp! Warm summer nights!!! I can just almost remember what it's like to go outside without bundling up. Once again, such beautiful and peaceful images you bring us!

Happy New Year to you and yours!

Love, Katy Noelle xxo

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Slike øyeblikk som du beskriver burde komme på blå resept:)
En har lett for å glemme alt det vakre når det stormer som værst, og kunsten er å klare å se solen gjennom duggete vinduer...

Fortsett med å skape smil også i 2012:)

Ønsker deg alt godt for det nye året!

Albertines verden sa...

Hei, hei. Er ikke helt sikker på om jeg har den igjen i størrelsen, men det skal jeg få sjekket i morgen. :0) Ikke noe problem å sende. :0)