fredag 27. januar 2012

Det søte liv uten søtsug
Det er fredag, og for en livsnyter som meg er det en god dag. Jeg elsker å ha tid til å kose meg. Egentlig forsøker jeg å finne lommer av lykke hver dag. I hele mitt liv har jeg vært veldig glad i søtsaker. Jeg har kost meg masse for å si det sånn. Problemet er at søtsaker ga meg kortvarig lykke for kroppen ga mange signaler på at den ikke var fornøyd.

For snart et år siden tok jeg en viktig beslutning. Den kom helt fra dypet av mitt hjertet og mobiliserte all min vilje. Jeg bestemte meg for å forvalte kroppen min på en så god måte som overhodet mulig. Et år senere er jeg sprekere, har fin hud, en mage som fungerer godt og jeg har gått ned fra str XL til str M. Sist men ikke minst, søtsuget er helt borte! Jeg har ikke gått sulten et eneste minutt og jeg har hele tiden sørget for å ha små lommer av kos. Noen som lurer på hva jeg har gjort? ;-)

PS! På bildet ser du min deilige kaffelatte som jeg lager med mandelmelk. Jeg tåler verken melk eller soya og er derfor veldig fornøyd med at jeg har lært meg å lage mandelmelk.

Til slutt: Tusen takk for alle hyggelige kommentarer som dere legger igjen på bloggen min. Jeg setter stor pris på det, ikke minst fordi jeg da får anledning til å besøke deres blogger.

God helg!

6 kommentarer:

Christina Mari Paulsen sa...

Høres helt nydelig ut!
Ha en fin fredag.
Klem Christina

Emmas hvite borg sa...

Så utrolig flink du er! Ønsker deg en kjempefin helg :) Klem Anette

Anonym sa...

Jøss så flink. Kan du ikke fortelle mer?
God helg <3

Klem fra Carina

Anonym sa...

Du skal fortelle mer sant? :)

Nooria sa...

Ja jeg skal fortelle mer :-). Jeg måtte bare sjekke om det var noen som ville vite ;-).

Liza sa...

Hm, jeg vil også høre mer! jeg har et stort søtsug jeg gjerne skulle bli kvitt :)