mandag 26. januar 2009

Jeg har kjøpt meg noen vårtegn

Foto: Nooria

I dag har jeg møtt to av mine barndomsvenninner til lunsj i Drøbak. Det var veldig koselig og tiden gikk så alt for fort. Når jeg likevel hadde tatt turen til Drøbak, måtte jeg innom Oasen Hageland for å kjøpe meg noen vårtegn ;-). Fire potter med perleblomster kjøpte jeg (i tillegg til en blå Hortensia).

Oasen Hageland i Drøbak er et fantastisk hagesenter! Man får utrolig god service, og de har kjempebra utvalg av planter mm til gode priser og kvalitet.

Akkurat i det jeg skulle dra kortet og avslutte (mens leken var god), oppdaget jeg denne flotte damen.
Foto: Nooria
Hun fulgte etter meg ut av butikken og nå står hun i stua mi. Når våren og sommeren kommer, skal hun få bo i hagen min.
Foto: Nooria
Jeg måtte også en tur innom Lille Bille, som er en barnetøysforretning hvor de selger nye og brukte (!!) klær av god kvalitet. Der fikk jeg faktisk kjøpt flotte skisko til jenta mi for 59 kroner. Ikke verst hva! Om jeg skulle kjøpt nye, måtte jeg ut med i underkant av 500 kr.
Videre måtte jeg også innom Lille Due. Det er en bitteliten butikk med alle de nydeligste ting man kan tenke seg. Den lille duen ;-) har klær fra bl.a Odd Molly, Noa Noa, Container, Tina Wodstrup i tillegg til masse fint fra Lene Bjerre, Green gate, House doctor, Durance osv. Alt dette er samlet på noen VELDIG få kvadratmeter, så man må puste ut før man går inn og holde magen inne til man er ferdig å handle… litt vanskelig kanskje når man skal snuse på alt det vakre, men er man riktig heldig unngår man å rive ned noe ;-).
Jeg kunne hatt med meg mye ut derfra, men det ble med denne nydelig vaniljefargede toppen fra Noa Noa denne gangen.

Foto: Nooria

Jeg har tidligere nevnt at jeg hekler for tiden. Jeg har jo akkurat lært det og er overrasket over hvor godt jeg faktisk liker det. Jeg som er såå utålmodig og helst vil ha resultater fort, har liksom tenkt at hekling og tynne heklekroker ikke er noe for meg.

Foto: Nooria

Men det finnes jo tross alt tykke heklekroker og små hekleprosjekter. Jeg har startet med å hekle blomster til kjolene jeg syr.
Nå har jeg flere spennende planer. Med det tykkeste garnet (som du kan skimte nederst til høyre i bildet) og de tykkeste pinnene skal jeg lage noe virkelig fint. Bare vent og se ;-).

Foto: Nooria

Ha en god kveld!

8 kommentarer:

Jannicke sa...

..så flink du er å helke! Det har jeg ikke gjort siden jeg var barn... kanskje jeg burde bedt min mormor lære meg det på nytt, mens jeg ennå har henne :o).
God natt til deg!

Nooria sa...

God idé! Jeg ventet dessverre for lenge, så mormor var ikke her nå for å hjelpe meg. Heldigvis la hun et grunnlag ved å gi meg den første innføringen i hekling da jeg var barn :-).

Hulda sa...

Så nydelig den bysten var, en sånn kunne jeg tenkt meg å ha ute til sommeren. Vi har oasen hageland her også. Var den dyr? Så dyr ut..

micano sa...

Nydelige blomster!!
Liker spesielt fargene godt! :-)

Akkurat passe Frø sa...

Eg og lengtar etter våren!

Så fine kjolar du lagar!!! Eg har berre tenkt og tenkt - mens du har sydd! Her må noko skje. Spørs om ikkje Stoff og Stil skal få besøk... Eller har du tips om andre fine utsalg for ullfilt?!! Fargen på kjolen din var så flott!

Og ja! Sånne mormorer er GODE! Mi mormor er uttruleg god til å forklare. Om eg ikkje lærer handarbeidskunst (det er i så fall ikkje hennar feil), så blir det i alle fall leksjon i tolmodighet...

Lisemoren sa...

Du er jo veldig flink til å hekle da, blomstene passet også veldig godt på de nydelige kjolene du lager. Jeg er veldig begeistret for å hekle, og har faktisk heklet kåpe til meg selv, med hatt, for noen år siden. Jeg følte meg som en dronning. Da barna mine var små heklet jeg gensere, kåper og alt mulig til dem. Det var veldig gøy.

Lisemoren sa...

har en utfordring til deg inne hos meg : )

micano sa...

Det ligger en utfordring til deg på bloggen min hvis du har tid og lyst! :-)