tirsdag 26. mars 2013

Younger next year


"Endring sikrer ikke nødvendigvis framgang, men framgang krever endring". Ukjent

Jeg ble inspirert av et innlegg på Facebook i dag og måtte sammenligne gamle bilder av meg selv med bilder av dagens utgave. Jeg har gjort store endringer i livsstilen og har opplevd framgang på flere områder som et resultat av det. Jeg har fortalt om det før i flere innlegg under etikettene "Slik lyktes jeg med å endre livsstil" og "Livsstil".

I dag har jeg lyst til å tipse dere om en bok som jeg har blitt introdusert for av en kollega, og som jeg er i gang med å lese.


Jeg trenger motivasjon til å begynne med mer seriøs styrketrening, og jeg håper og tror at denne boken skal bidra. Så langt lover den godt!

Dersom du også trenger motivasjon til å endre livsstil kan det hende denne boken kan være noe. Forfatterne har skrevet flere bøker, ikke bare for kvinner.

Ha en fin påske!

5 kommentarer:

Laila sa...

Fantastisk flink har du vært, og du ser jo mye mer fornøyd ut (skulle bare mangle). Lekkert antrekk, den ringen satt prikken over i'en.
Ha en riktig god påske.
Klem Laila

Laila sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Janna sa...

Du ser fantastisk ut, og er en flott inspirasjon selv.

Ha ei super påske.

Nooriamannen sa...

Det er ikke alle forunt å være gift med noen som eldes som en god vin - som bare blir flottere etter hvert som tiårene går.

Jeg er så heldig - og ikke bare ser du fantastisk ut, du er fantastisk!

Anonym sa...

Du er til stor inspirasjon, både med endringen du har gjort med deg selv, men også med både hage og itneriør og de stemninger du deler. Stå på :-)