torsdag 21. mars 2013

Ukesmeny
Jeg har akkurat landet i sofaen etter en frisk kveldstur og et glass ferskpresset juice. Denne dagen har egentlig vært knakende kjekk. Faglige utfordringer, ny kunnskap, kreativ idemyldring og senere tur med barna for å kjøpe bursdagsgave til mormor, deilig sunn fiskemiddag, kveldstur og nå sofaen med Green chai fra yogi.I dag prøvde vi en ny rett til middag, og jeg fikk lyst til å dele. Ovnsbakt torsk (heldige meg som har en bror som er fisker og snille foreldre som sørger for at jeg får den flybåren) med squash, oliven, rødløk, cherrytomater, fersk basilikum, olivenolje og salt. Ved siden av hadde vi potet, brokkoli og rå gulrøtter (disse grønnsakene er sikre vinnere hos barna).


Vi har i grunnen kommet inn i gode rutiner for hverdagsmiddager. Linsesuppen på bildet over står ofte på menyen, i tillegg til ovnsbakt laks, torsk, kylling og diverse andre supper. De fleste rettene er ganske lettvinte og samtidig sunne.


Vi blogges!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heisan.
Med denne overskrifta håpte jeg på noen oppskrifter. ser jo at det kanskje ikke er nødvendig utifra det du skriver, er kanskje jeg selv som er sugen på inspirasjon nå og klar til å ta til meg alt som kan skape endring her. God påske og håper på mange blogginnlegg framover :-)