lørdag 26. juni 2010

Kreative prosjekter

Foto: Nooria. Styling: Ann Kristin
(Se den utrolige fine lyslykten! Den koster faktisk bare 129,-)

I dag har vi hatt en utrolig deilig sommerdag! Jeg kjenner at sånne dager gjør godt for kropp og sjel :-). Det har vært litt stille på bloggen min i det siste, men jeg har en hel del kreative prosjekter på gang. Noen av dem er for Dorothea.

Foto: Nooria. Styling: Ann Kristin

I dag har jeg jobbet med et annet prosjekt. Nooriamannen, jeg og to andre jenter har stylet og fotografert hele ettermiddagen. Det var utrolig gøy, og nå er jeg spent på resultatet. Bildene lastes ned i skrivende stund. Jeg skal nok vise smakebiter her på bloggen snart ;-).Ellers så venter jeg på at clematis, roser og peoner skal sprekke opp og vise sin prakt. Det går litt treigt i år, men masse er på gang! Se så vakker akeleien Nora Barlow er! Den over er også vakker, men den kjenner jeg ikke noe navn på.Fortsatt god helg!

This has been a wonderful day! My husband, me and two other women have been working on a photo project. I'll show some of the pictures later. Wish you a wonderful weekend!


8 kommentarer:

Drømmer om drømmehuset sa...

Herlig!
Ha en vidre fin lørdagskveld.
Klem fra Christina

Hulda sa...

Den lykta var virkelig flott! Så herlig dere har stylet, det ble gode bilder av det.

Hverdagen vår sa...

og jeg er kjempespent på å se hva dere har gjort/fotografert.
Lykta var nydelig!

Ha en flott lørdagskveld og god søndag

Klem fra Eli

tinemor sa...

Så fin blogg du har!
La meg som følger :-)
Klem

Guttemamma sa...

Spennende dette høres ut da...gleder meg til å se og høre mer!!

Miss Mette sa...

Så spennende, gleder meg til å se... Nydelig den lykta, den likte jeg! Nydelige bilder av blomster også. Herlig å se at det blomstrer... her er det dårlig med det.. ennå :) Ønsker deg en flott søndag. Klem fra Mette

Nooria sa...

Tusen takk for koselige kommentarer jenter! Det setter jeg stor pris på :-).

Prinsesse Elin sa...

Gleder meg virkelig til å se bilder. Her blir det en slik daffe dag i dag. Det blir litt pakking og ellers bare litt rydding. I kveld er det avslutning på rideleiren til mini prinsessen og i morgen drar jeg og hun til Sørlandet til mamma og pappa. Mannen blir igjen for å jobbe litt til og så kommer han nedover til helga. Det blir noen herlige avslappende dager. Både hjemme i barndomshjemmet og ute i båten.
Ha en deilig dag.
Varme sommerklemmer fra Elin ♥