tirsdag 8. februar 2011

Make over på kjøkkenetI dag ringte det en ung mann på døren med en pakke som inneholdt dette vakre armaturet. Jeg elsker nostalgiske landlige kjøkken, og jeg har lenge ønsket å bytte ut sentrale elementer på kjøkkenet i den stilen. Forleden da jeg kikket innom noen blogger og googlet litt,  fant jeg endelig det perfekte armatur for meg. Italiensk armatur fra Tapwell. Jeg bestilte det sporenstreks, og nå ligger det og funkler på kjøkkenbenken. 
Det er et stykke vei igjen før vi får innstallert det. Først må vi skaffe porselensvasken på bildet over og finne ny benkeplate. Jeg er som en unge på julaften. Noen får lekebiler og andre dukker. Jeg får meg ny vask, armatur og benkeplate :O. Er det forresten noen som har gode innspill på benkeplate? Jeg har ikke funnet ut hva som er favoritten...

4 kommentarer:

tinemor sa...

Sånt armatur og sånn vask ønsker jeg meg å :-))
Klem

brudeblogg sa...

Dette blir et fantastisk kjøkken! Lykke til med å få det helt etter drømmen.

Mitt Landliv sa...

Akkurat slikt armatur er jeg på jakt etter også... Blir sikkert kjempefint når du/dere er ferdige!

Anonym sa...

The person would go to see her belongings as she
remembers about her prized possession. I've seen countless "good" software companies appear and disappear leaving their clients behind. Crystal is likely to be heavier since it contains a significant amount of lead that contributes to the weight.

Feel free to surf to my blog jewelry ()