lørdag 30. juni 2012

Hjemme hos oss i slutten av juniHer i heimen nyter vi sommeren litt på dens premisser for tiden. Det innebærer blant annet en del innekos.


Vi har kjøpt oss to nye sofaer i vår, en treseter og en toseter. Jeg skal ta bedre bilder senere, men du ser et lite glimt av den ene nederst til høyre i bildet over. Vi har både linfargede trekk og disse hvite som vi har på nå.


Jeg håper virkelig det slutter å regne nå, slik at jeg kan sitte på denne benken å nyte mine vakre pioner som blomstrer nå. Jeg tror knapt det finnes noe vakrere en pion i blomst.


På bildet over kan man også skimte min hvite pion. Den er også vakker, men den er ikke helt seg selv i år. Jeg tror den fikk en slags soppsykdom på sensommeren i fjor, og i år er den litt puslete.


Hurdalsrosa som jeg plantet i fjor har derimot ikke skuffet. Den har masse roser. En av dem nyter vi synet og duften av innendørs akkurat nå.


Jeg plantet også en Aimable Aimee i fjor, og den ser ut til å trives selv om den ikke er fullt så stor og frodig etter ett år som Hurdalsrosa (noe jeg selvsagt ikke hadde ventet heller).


På bildet under ser du mine to New Dawn som akkurat nå er i ferd med å slå ut all sin skjønnhet. Gjett om jeg skal sitte mye her i sommer!


Ha en fortsatt god helg!

2 kommentarer:

Tua sa...

En fantastisk flott hage du har, sommeridyll.
Vil du ha flekktvetann sender jeg deg gjerne noen små avleggere i en melkekartong. De små blir veldig fort store ;)
Send meg adressa di på mail til
kbjerkel@bbnett.no
Om du svarer raskt sender jeg deg på tirsdag.
Nyt sommeren uansett vær.

Bjørkli Søndre sa...

2 sgamenWow, for en lekker hage og et nydelig hjem du har! Jeg blir så glad når jeg kommer over slike inspirerende blogger! Lagt meg til som følger med en gang! :-)

Peoner i blomst er så utrolig nydelige. Mine har masse knopper nå i år etter å vært uten et år siden jeg har flyttet på de. De har stått her på småbruket i mange år og en del avleggere fått av barnas oldemor ble satt ned i fjor. De er også veldig gamle. Gleder meg sånn til de kommer ut nå! :-)

Jeg gleder meg til å titte innom deg fremover! En flott dag til deg du flinke!