lørdag 21. juli 2012

Marked i Provence III dag har vi testet ut to av bruktmarkedene (Vide granier på fransk) jeg fortalte om i går. Markedet i Pertuis var veldig lite og ikke spesielt imponerende, mens det Peypin-d'Aigues var betydelig større og ganske så bra.


Blant annet kunne man få tak i den del gamle og vakre ting i bomull og lin, samt en del gamle redskaper. Hadde jeg hatt god plass i bilen, skulle jeg kjøpt noen nydelige gamle urner til hagen.


Den mest spennende fangsten for oss i dag var nok et gammelt lekekjøkken de to minste ba tynt om å få. Jeg vet ikke hvor gammelt det er, men det må være noen tiår etter stilen på esken å dømme (noen som har sett et slikt før?). I tillegg kjøpte jeg et gammelt hvitt sengeteppe og en koselig gammel fløtemugge.


Vi nøyde oss med to markeder i dag, og så var det tid for lunsj. Takket være min kjære som er veldig flink til å gjøre research, hadde vi funnet en restaurant med lekeplass og hage. Jeg tok kaffen i hagen.


Min kjære og jeg elsker å gå gjennom de trange gatene i landsbyene her (barna er mer ivrige på å komme seg tilbake til bassenget ;-). Vi bytter på å ha kameraet, og ved slutten av dagen er det alltid spennende å se hvilke motiver vi har fanget.


Som vanlig må jeg dele noen av dem med dere.


Ellers så må jeg si at tankene nå går mye til den sorgen vi alle deler, når det i morgen er ett år siden tryggheten vår ble smadret. 

2 kommentarer:

Yvonne sa...

ååå såååå sjarmerende!!!

Lines CountryLiving sa...

Veldig hyggelig å lese om provenceferien deres!!
Vi har bestemt oss for å leie hus der neste sommer, så nå samler jeg inspirasjon til hvilke steder som må besøkes :)