mandag 1. april 2013

Smaken avJeg har startet hver dag denne påsken med en skitur. Det har vært nydelig sol, flotte løyper (sender en takknemlig tanke til de som er ansvarlig for å preparere de lokale løypene) og jeg har sakte men sikkert fått taket på å skøyteteknikk også i oppoverbakker.


En av disse morgenene slo det meg at disiplin smaker vidunderlig. Følelsen av å gjennomføre trening dag etter dag, solen som belønner meg med strålene sine i det jeg suser ned en bakke, beina som stadig blir litt sterkere, små fremskritt i teknikken. For ikke å snakke om gofølelsene når jeg etter treningsturen setter meg godt til rette i sofaen med en deilig kopp te (Green Chai eller en type Pukka).


Smaken av Pepsi max, melkesjokolade eller smågodt kan ikke måle seg med smaken av disiplin. Det beste er at det ikke bare gir god smak i øyeblikket, men positive ringvirkninger som varer.

Har du tenkt sånn om disiplin?


(Bildene i innlegget har i seg noen av kontrastene jeg har opplevd denne påsken. Vår på gang, men fortsatt ganske mye vinter).

3 kommentarer:

Morten sa...

Pukka er favoritt teen min! Et lite tips, jeg bestiller min på en side som heter pinkyswear.no der koster den bare 45 kr, vanligvis koster de jo 60 kr

Nooria sa...

Tusen takk for tips!

Blogger sa...

Do you drink Pepsi or Coca-Cola?
SUBMIT YOUR ANSWER and you could get a prepaid VISA gift card!