søndag 29. mars 2009

Loppisfunn

Foto: Nooria
Som jeg skrev i forrige blogginnlegg var en venninne og jeg på loppemarked i går. Vi hadde vel ikke den helt store fangsten, men noe ble det. Kurven på bildet skal jeg bruke til puter og tepper i sommer.

Foto: Nooria
Jeg fant to litt forskellige enkle hyller av omtrent denne typen. De skal jeg male i en helt lys farge. Jeg trenger sånne hyller flere steder både ute og inne.
Foto: Nooria
Dukkevognen over skal jeg også male i en helt lys farge. Jeg tror det blir fargen isvann. Den blir veldig koselig for jenta mi å ha ute i sommer.

Foto: Nooria
Dette skapet, som skal bli hvitt eller grått var mitt største funn. Det satt litt langt inne å få tak i det til en pris jeg syntes var sånn noenlunde akseptabel. Jeg hadde gitt opp å få tak i det, da kremmerinstinktet tok tak i min venninne. Hun gikk tilbake og skrudde på sjarmen, så da ble skapet til slutt mitt :-). Tusen takk for hjelpen Tone!
Det er virkelig en egen kultur blant loppisselgerne i Oslo vest og Bærum. Det er tydelig at foreldregruppen der er seg bevisst den jobben de gjør og hva den er verdt. Jeg måtte smile i "skjegget" da jeg hørte en av selgerne ved siden av meg med opphisset røst: "Her jobber vi tredve timer i helgen for at dere skal få musikk på 17. mai, og jeg kan virkelig ikke ta mindre for den". Snakk om serious business! Loppemarked skal jo være gøy, og det å prute er minst halve morroa.

5 kommentarer:

Landcharm sa...

Det er spennende med loppis, og er lei for at jeg ikke har fått med meg noen i helgen. Så ut til å være et hyggelig treff i lysthuset...

Livs Lyst sa...

Tusen takk! Kjempe koselig at du likte det du så og at du linket meg til.
Ha en fin kveld!
Hilsen Ljo

Jannicke sa...

Så flotte "skatter" du har funnet!!!

Ha en deilig kveld videre...

Klem.

My home is my Castle - by Kari sa...

Så mye flott du fikk deg :)
Kjempegøy med loppemarkeder og spesielt når man finner noe :))

Klem,Kari

Anette {foreldremanualen} sa...

Kurven og dukkevognen var jo kjempefine! :-D

Ønsker deg og dine en riktig god påske! ;-)