tirsdag 31. mars 2009

Kundekveld på Dorothea

Foto: Nooria
I går var jeg og noen venninner på kundekveld på Dorothea på Vinterbro (ca. 3 mil utenfor Oslo). Dorothea er en livsstilsbutikk, og de har klær, møbler, lamper, interiør, gaver med mer. Jeg innbiller meg at det må være Norges største og mest innholdsrike livsstilsbutikk. Det er selveste SHOPPINGPARADISET for oss som liker den nostalgiske landlige stilen :D. De har House doctor, Lene Bjerre, Nomi import, Ib Laursen, Green gate, Rice, Lisbeth Dahl, Odd Molly, Noa Noa, Whonder Who, Ti Mo, Container, Cream… skjønner du eller? Jeg elsker den butikken!
Foto: Nooria
(Engel fra Willow Tree, selges hos Dorothea)
Mine venninner og jeg spaserte rundt i butikken og koste oss i ro og mak, både med forfriskningene og søtsakene som de hadde satt frem, og alle de lekre sakene butikken har å by på. Vi prøvde, kjente, diskuterte… og shoppet, med 20% reduksjon i prisen.
Foto: Nooria
Jeg skulle ikke bruke penger jeg da. Jeg hadde visst glemt at i en butikk som Dorothea er det MINST en ting jeg bare MÅ HA når jeg først tar meg så god tid til å kikke. Så da jeg forlot butikken sånn nærmere halv elleve på kvelden, fulgte en nydelig kjole fra Cream etter meg ut av døra. Jeg var helt uskyldig altså, dessuten så blir jeg veldig fin når vi skal ha babyfest for minstemann på søndag ;-).
Nysgjerrig? Du skal få se en annen gang ;-).

5 kommentarer:

Nanni sa...

Jeg skjønner ALT SAMMEN!
Been there, done that...
Klem

Maliva`s verden sa...

Ja det er vel den butikken jeg aldri klarer å gå tomhendt ut av...Så heldig du var som fikk % i tillegg da:O)Få se,få se....

Hulda sa...

Åh, så fine de klærne var! Helt herlige kjoler. Likte den første veldig godt.

Flotte loppefunn du har gjort. Den dukkevogna var så søt. :)

Ser også på bildene fra bursdagen i lysthuset. Virkelig koselig, og nydelig!

Nooria sa...

Den første kjolen er fra Whonder Who. Noen av klærne hennes er helt fantastisk vakre!

Landcharm sa...

Ja, butikken er kjempeflott, og har masse nydelige klær.