tirsdag 24. mars 2009

En spire er sådd

Foto: Nooriamannen

I går kveld kom vi hjem fra en vidunderlig langhelg på fjellet. Været var fantastisk, og både skiløyper og skibakker ble testet ut. Eldstemann stod på ski i slalåmbakkene for første gang, og det var suksess :-). Vi er heldige som har gode venner med flott ny hytte i herlige omgivelser. Tusen takk for turen!

På veg hjem fra fjellturen kjøpte jeg meg ny byste til å prøve kjolene mine. Her er den ikledd en av kjolene jeg jobber med nå. Noen av dere har etterlyst bilde av nettopp denne. Den er ikke helt ferdig, men jeg tror den skal bli morsom.

Foto: Nooriamannen
Det kommer ikke så godt frem på bildene, men jeg synes at mønsteret og fargene på fôret i hetta og inni mansjettene står veldig godt sammen med det turkise chenillestoffet i kjolen.

Foto: Nooriamannen

Med helgens fjelltur tror jeg vi har avsluttet vintersesongen, og i dag har jeg sådd frø (ikke bare ett men flere ;-). Endelig har jeg begynt hagesesongen! Listen over spirene jeg sådde i dag er som følger:

- Ridderspore, Giant Imperial
- Ridderspore, Delphinium
- Lavendel, Elegance ice
- Kattemynte, Blåkant
- Moning Glory, Heavenly Blue
- Diascia, Pink Queen
- Silvermarton, Miss Willmot's Ghost
Noen har jeg byttet til meg av en venninne, og noen har jeg bestilt på Odla nu etter tips fra denne damen.

Minidrivhusene med frø står nå side om side med pelargoniene mine som jeg har tatt inn fra garasjeloftet, og som har masse grønne skudd. Det går bra med din også Madeleine, og den kan avhentes på vinterhotellet når som helst :-). Nå er det vår!
Til slutt må jeg bare si at jeg tror Bolig pluss har fått favorittstatus blant interiørbløder her hos meg nå. Jeg har kost meg med det siste nummeret i dag, og jeg får masse ideer og positiv energi av det bladet. Blant annet fikk jeg ideer til badet som jeg grunner en del på.

7 kommentarer:

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Hei :) Takk for hyggelig kommentar! Lysekronen er kjøpt på Bohus.

Jannicke sa...

Nydelig kjole,
og ekstra bra på bilder blir den når den henger på en byste..
Jeg kjøpte også en byste forrige uke,
viste den frem i et innlegg forleden..
Ha en flott dag!

Hverdagen vår sa...

Herlig med slalomturer:)
Det gjør mine ofte også, samt at frøkna kjører aktivt.
Kjolene dine er så nydelig, ble så paff på legesenteret i går, var en som gikk med en sånn kjole i grått og med påsydd hjerte på siden av kjolen.
Det var rette armen på hennes da.
Og da tenkte jeg på deg når jeg så kjolen:)

Håper du får en fin dag

Klem

Jorunn sa...

Så herlig med skitur i fjellet! Det er lite som slår en god hyttetur i fjellet!
Ja, nå nærmer det seg våren og det er vel på tide å så noen frø ja. Må få til det i helgen!
Nyyyyyydelig kjole du har sydd! Elsker den fargen! Endelig gi beskjed dersom du har kjole å selge :)
Klem

Jorunn sa...

Nooria, jeg skulle veldig gjerne sendt deg en mail. Men har ikke mailadressen din (prøvde å lete på siden din, men fant den ikke..). Du kan sende en mail til meg, jorunnskatt@gmail.com :)
Ha en strålende dag!
Klem

Nanni sa...

For en vakker kjole!
Og i fager jeg liker. Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg er så imponert over hva du får til med symaskinen..
Ellers tar vi våren imot med gleder her også, det står planter fra frø vi kjøpte i Spania i fjor sommer, i vinduskarmen, terrassen er nesten fri for snø...I dag tok jeg sykkelen ut og det var deilig. Kjøpte meg en klassisk, offwhite, gammeldags sykkel i fjor (med kurv selvsagt) og har stooore planer om å la bilen stå i større grad.
Ha en god torsdag, min venn ~

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色