søndag 12. april 2009

Svenske lopper

Foto: Nooria
Som jeg skrev forleden, var jeg på loppistur til Sverige i går. Andre kjøper kjøtt, jeg kjøper lopper :-). Jeg fant noen få skatter som jeg er veldig fornøyd med. Se på den nydelige stolen som jeg fikk tak i to av!


Foto: Nooria
Jeg fant også Urnen og bordet på bildet over. Urnen skal jeg ha i hagen, og det lille bordet skal males i en lys farge og gjøre nytte ett eller annet sted. Foreløpig er det ett av flere blomsterbord foran det store solfylte vinduet mitt i stua.
Jeg må bare si at Tanum loppis var en stor skuffelse. Det stod ingen ting på nettsiden deres om at de ikke setter frem møblene før i juni. I tillegg er prisene skyhøye, ja helt ut av proporsjoner for en loppis! Flere som har vært der? Heldigvis fant vi en annen loppis på vei hjem igjen, og der fant jeg stolene og bordet, i tillegg til en gammel porselenspotte som moren min ønsket seg til hytta. Min tante som var med, fant seg en bunt gamle kjøkkenhåndklær med monogram.
Jeg fant ikke benker og slikt til hagen som jeg ønsket meg, men jeg skal på lokale loppemarkeder de neste to helgene, så hvem vet? :-) Jeg er så ivrig på å se hagen bli vakker, at jeg begynte å rake på bare flekker mellom snøhaugene i dag. Jeg har også beskåret hekken.

6 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Så gøy å høre at det er flere som synes det er mer spennende å handle på loppis,enn mat i Sverige...Jeg har funnet et stort bruktmarked i Strømstad...som jeg kan anbefale...ligger v/havna...Anbefales:O)

Nooria sa...

Det er antakelig det samme som jeg var på i høst. Du kjører gjennom sentrum og tar til venstre under en liten bro?

Anonym sa...

Det skal ligge rett ved siden av kaia til ColourLine. Tror jeg skal ta meg en tur dit til helgen.
Men takk for tipset ang Tanum. Da styrer jeg unna det.

Anonym sa...

http://www.grenseguiden.no/index.php?cmd=companyprofile&companynr=603919 her har du en link. ;)

Nanni sa...

Ikke mange "fund" i København, ettersom det meste var stengt i den tiden av påsken vi var der, MEN lørdagen var handledag og jeg fikk fartet litt i strøket rundt Strøget.. ;o)
Fant litt småting jeg skal legge ut ~ i tillegg til noen fler stemningsbilder.

Innser også at jeg jammen har mangt og meget jeg har samlet meg opp og som passer inn i en stil som nå mer og mer blir min egen ~ på en ny måte (du forstår?), gammelt sølvtøy, fat og asjetter i mengder... mye som er meg.

Er stadig innom deg, koselig :o)
Du er flink!

Anonym sa...

Strömstads Maritima Förening og ja, jeg ser det står LordNelson
Besøksadresse Trädsgårdsg. 2

Web www.lordnelsonsmf.com


Tror jeg skal innom der til helgen, så om det er bra, kan jeg gi deg en tilbakemelding. Eller har du vært der?