fredag 24. april 2009

Ny loppemarkedhelg og deilig vår i hagen

Foto: Nooria
Nå er det helg og i morgen er det nytt loppemarked. Jeg gleder meg veldig, og forventer vårens beste loppemarked. Bildet over viser to kurver jeg har spraymalt lys grå. Den til høyre har vært en røbrun skittentøyskurv med lokk. Venninna mi som ga meg den, synes nok nesten jeg gjorde henne en tjeneste ved å ta i mot den, men se så fin den har blitt nå :-). Egentlig synes jeg den ber om et oliventre, men jeg tror ikke jeg tar sjangsen på å få til overvintringa.
Kurven til venstre har jeg vist bilde av tidligere. Den kjøpte jeg på vårens første loppemarked i Oslo, og jeg har planer om å la den stå lett tilgjengelig i entreen, med puter og tepper som skal brukes i hagen i sommer.
Foto: Nooria
Denne uka har jeg jobbet med stein. Jeg forsøker meg på å lage en gangsti fra hovedinngangen og ut mot spiseplassen vår i hagen. Egentlig er jeg ikke flink med sånt som dette, men jeg gjør nå et forsøk. Mannen, som nok er perfeksjonisten av oss synes det er for tidlig å si om det blir fint ;-), men han strekker seg til å si at han har litt sansen for den.
Jeg har et forresten et steinprosjekt til. Stikkord for den er rullestein og fuglebad. Den som venter får se :-).
Foto: Nooria
Mannens prosjekt denne uken har vært trær og greiner. Denne svære haugen er heldigvis borte og vi har igjen deilig fjordutsikt.

Nå gjenstår det å ønske alle dere som besøker bloggen min god helg! Jeg håper du nyter våren, løvet som spretter, solstrålene, fuglesangen, blåveisen og tanken på at vi går mot varmere tider. Tenk på at
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift... that's why it is calles "the present".
Vi snakkes!

4 kommentarer:

Kristoffa sa...

Kurvene dine ble jo knallfine!!! Jeg gleder meg også til loppis i morgen. Det er alltid like spennende. Lykke til!

Nanni sa...

Veldig lekre kurver! Jeg har en slik skittentøykurv, men den bugner for tiden av rent tøy... som de søte Nannibarna egentlig skal tømme, men de bruker den mer som...et utvidet klesskap..?
Blir ikke loppis på Nordstrand for meg, er i Horten og nyter litt barnefri og bare voksenliv og sjø...
Klem ~

Bo med barn sa...

Jeg skal frem med spraylakken jeg også. Det blir jo så fint!!

Ønsker deg en god ny uke:)

Kristin`s hjem sa...

Hei!

De kurvene ble kjempestilige.Kjempe ide å gjøre det sånn.Det er det som er det fine med ting,man kan gjøre endringer som blir det kjempeflott.Ikke trenger man alltid å kjøpe nytt! Ha en riktig flott kveld videre.

Hilsen Kristin