tirsdag 7. april 2009

IKEA og loppis

Foto: Lånt fra IKEAs nettside


Før jeg begynner påskefeiringen, skal jeg en tur på IKEA i morgen. Egentlig skal jeg ledsage to av damene i familien, som har kommet fra nord for å feire påske, men jeg skal nok gjøre et par kjøp selv også. Jeg trenger noen flere håndtak til kjøkkeninnredningen (jeg har byttet fra stål til porselen og manglet noen) og jeg skal ha en leselampe (av typen på bildet) til å ha over sofaen hvor jeg blogger og hekler... ja vi snakker da om loppissofaen fra 50-tallet som jeg har betalt 400 kr for ;-).
Etter å ha feiret påske et par dager, skal jeg på lørdag ta de samme to damene med på loppis i Sverige. Jeg gleder meg veldig til det, ettersom vi skal besøke en svær loppis som akkurat har åpnet etter å ha hatt vinterstengt :-).
Mellom disse to aktivitetene skal jeg ta noen bilder i hagen min, bl.a av mine unge peoner som er i ferd med å komme opp fra jorda. Det var en fantastisk opplevelse i dag å fjerne greinene jeg hadde lagt til beskyttelse over mine nyplantede peoner, og se at peonene er på vei opp. Jeg er spent på om jeg er heldig å få blomst på dem i år.