lørdag 4. april 2009

Det dufter deilig fra kjøkkenet

Foto: Nooria
I flere måneder har jeg ønsket meg ballerinaer, og i går fant jeg dem på et uventet sted til et uventet tidspunkt. Jeg så slike i en annen blogg ved juletider, men siden hun hadde kjøpt sine i Paris øynet jeg ikke stort håp om å finne noe slikt her i Norge. I går skulle min tante og jeg kjøpe pizza til en stor gjeng etter at vi hadde plukket opp en del familiemedlemmer på togstasjonen i Vestby (mine foreldre har hytte i området). Det kvarteret som det tok å lage pizza, fant jeg ut at jeg ville benyttet til å vise min tante (som er like trofast leser av interiørblogger og interessert i interiør som meg) en liten morsom butikk min mor har vist meg tidligere… og der lå altså ballerinaene rett foran øynene på meg. Det ble som med kjolen for noen dager siden, de fulgte etter meg ut døra... dvs de danset da ;-).
I dag er det hektisk aktivitet i Nooriaheimen. Vi skal ha en liten feiring av minstemann i morgen, dvs en slags babyfest. Vi blir tolv voksne og tre barn til bords, og det skal bli veldig hyggelig tenker jeg. Nooriamannen er kokk, og har i dag stått for de lekreste dufter på kjøkkenet, mens jeg har gjort noen forsøk på å lage kaker, i tillegg til tusen andre småting. Blogging må man likevel ta seg tid til innimellom må vite.
Det gjenstår å dekke bord før jeg legger meg. Jeg skal dekke med isblå duk og servietter, og pynte med et utvalg av vårblomster som skal stå eller henge i små vaser på og over bordet og masse telys. Bordkortene er bilder av hovedpersonen.
Foto: Nooria
Jeg er forresten utrolig takknemlig for å registrere hvor mange gode venner og familiemedlemmer vi har. Tre venninner har tilbudt seg å bake, et vennepar tok de to største barna store deler av dagen i dag, mens en annen venninne med datter kom innom for å hente minstemann på lang trilletur. Min mor baker og min kusine lager deilig mat til mannen og meg i kveld. Vi er heldige og takknemlige! Tusen takk!

4 kommentarer:

Hulda sa...

Så søte ballerinaer! Det er alltid artig å finne noe som man har leita etter lenge. :) God helg!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så heldig du var som endelig fant det du hadde lett etter! Og fine ballerinaer var det :0) Men nå ble jeg litt nysgjerrig altså.. Hva heter butikken og hvor i Vestby ligger den? Jeg jobber nemlig i Vestby, men er ikke særlig kjent der.
Lykke til med festen!

Anneli sa...

Så flott det ble med balleriaene i vinduet ditt (:
Dere er vel godt igang med babyfesten, men jeg vil likevel ønske lykke til! Håper den blir koselig <3
Ha en fin påske!
Klem <3

Nooria sa...

Tusen takk jenter! Vi har hatt en strålende dag :-).

Jorunn: Den heter Frøken Flora og ligger i Vestby sentrum. Jeg er ikke kjent der selv, og det er derfor ikke så lett å forklare. Ser du en pizzarestaurant (Pizzanini het den kanskje), så er den i samme bygning men på baksiden.