fredag 17. april 2009

Nå skal hengekøya opp!


Foto: Lånt fra nettsidene til Vakre hjem & interiør
Vi står foran en ordentlig vårhelg nå. Ja våren er antagelig på sitt mest intense. Etter en liten runde i hagen i ettermiddag, konstaterer jeg at blader og knopper skyter ut på "alt" nå. Herlig! I dag har jeg vært på den store hagemessen på Lillestrøm, og i morgen tidlig skal jeg på loppemarked, før jeg suser hjem og raker hagen. Såå skal hengekøya opp! Det har storebror bestemt :-). Jeg har også håp om at jeg skal få jobbet litt med gangstien jeg skal lage av naturstein, fra trappa og ut mot spiseplassen vår. Jippiii! Endelig er det ordentlig i gang :D.

Bildet over har jeg lånt fra Vakre hjem & interiør. Jeg lagret det i fjor sommer i min nostalgisk-hage-inspirasjonsmappe. Åhh som jeg ønsker meg sånn stemning i hagen min! Det kommer nok, men det vil ta tid.

På hagemessa i dag kjøpte jeg følgende på http://www.hagegales/ stand:
- Akeleie (Nora Barlow)
- The Bride (busk som har nydelige perleformede hvite knopper før blomstene springer ut)
- Dianthun caryophyllus (hvit nellik med rosa kanter) og
- Calceolaria Arachnnoidea (en staude med lilla tøfler ;-)

Foto: Lånt fra http://www.planteliste.net/index.html

8 kommentarer:

Sagae sa...

Hei - så flott og interessant blog du har - fant det via Hagegal. Ikke ofte jeg blar gjennom så mange innlegg i en blogg - men du har så mange fine bilder at jeg bare måtte.

Stauden med lilla tøfler du fikk deg er bare nydelig!

Livs Lyst sa...

Ja, Susan Boyle er virkelig verdt å følge med på! Det har jeg lyst til i alle fall. Herlig herlig!

Ha en fin kveld.
Hilsen Ljo

Hulda sa...

Nydelige de kjolene du syr. Likte så godt den du har på deg. Hvor mye tar du for å sy en slik? Det bildet du viser her, fra Vakre Hjem, så jeg på i dag, i bladet. :)

Akkurat passe Frø sa...

1000 takk for SUPRE tips om butikkar!!! Kjekt med litt meir (og noko anna) enn stoff og stil.
Tar til meg "Hagagal-tipset" og, og gler meg enno meir til søndag!

Ha ei fin hage-helg!
:o) FrueFrøet

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Ja er det ikke deilig med vår!
Vi utforsker den nye hagen vår for første gang etter at alt snøen er smeltet, og gleder meg så til å begynne å forme den!
Har alt oppdaget ulike stauder og tulipaner som titter forsiktig opp:-)

Ha en flott helg!

Elfrid sa...

Heia.
Takk for sist! Bare for å holde tråden på årstidene i dette lange landet pr dato: snøplogen kjørte nettopp forbi - jippi - da får jeg handla i dag! Sånn - nå kan du forsette med våren og hageplanene dine ;-) Go tur på loppis - venter spent på å se fangsten!

Nooria sa...

Ojjojj, nå fikk jeg klimasjokk! Jeg har jo opplevd det selv 19 ganger, men når jeg sitter og ser ut gjennom vinduet mitt og leser det du skriver... ojjojjoj!

Nanni sa...

Hei kjære du,

jeg lo godt av kommentarene dine hos meg, ja... Bilde av evt sykdom på barnet i håp om at legen skulle slumpe innom nettet, herlig!
I denne nettbaserte verden (noe av den) er det godt vi kan treffes her, ja, selvom jeg holder fast på at jeg skal ene tur ut til deg til sommeren!

Ellers har min kjære tilbudt seg å servere oss rødvin, der vi ligger i hvert vårt løvefotbadekar i skyene en gang.. ;o) I masse velduftende såpeskum selvsagt...

I dag har ungene og jeg vært på loppis og jeg har vært politisk korrekt mor og snakket om fortreffeligheten ved gjenbruk og miljøet ;o), og jeg MENER det jo! Vi skulle ikke ha så mye (husk det, unger!), men trasket ut derfra med både litt av hvert, gitt.
Gjenbruksklem til deg!