fredag 12. juni 2009

Planlegger gjestebud

Som jeg skrev i forrige innlegg, planlegger jeg gourmetklubbens årlige sommerfest. Den skal være i hagen vår om en ukes tid (forhåpentligvis tillater været at vi er i hagen).

Jeg skal ta frem mitt fineste service, mine hviteste duker og dekke langbord på spiseplassen du ser på bildet (bordet skal selvsagt forlenges og heldigvis har våre rause naboer nøyaktig like spisemøbler).

En velmenende venninne har insistert på at jeg som en del av forberedelsene må se Babettes gjestebud, så den har jeg fått tak i (etter litt jobb).

Jeg har også fått låne boken av en kollega som er ivrig medlem av en litteraturklubb, så der kan jeg studere menyen nærmere. Vi får håpe at jeg får til noe bra... og har du tips om en nydelig hovedrett, så er jeg veldig mottagelig :-).

Jeg hadde lyst til å vise dere noen bilder fra hagen min igjen i dag. Peonen som snart blomstrer (jeg avlyser alle avtaler når det skjer og setter meg i hagestolen på øverste bilde!), denne stauden (Calceolaria Arachnnoidea) som jeg kjøpte på årets hagemesse

og en av mine lammeøre som jeg fikk tak i på det lokale hagelagets plantebytte. Ettersom en blogger (Mias landliv mon tro?) tipset om og viste bilder forrige sommer av hvor godt lammeøre og peon kler hverandre, har jeg plantet mine ved siden av tre av mine peoner.

En av av de som kommenterte mitt forrige innlegg, mente at det er tydelig at jeg er veldig glad i hagen min. Egentlig er det vel slik at jeg er aller mest glad i tanken på det hagen min en gang skal bli. Jeg gleder meg veldig til å kunne tusle rundt i en frodig, koselig hage med mange lune kroker og rom.

Til slutt må jeg fortelle at jeg ble litt glad for å kunne registrere at Home & Cottage har nevnt bloggen min i sitt siste kundemagasin. Det er hyggelig å bli lagt merke til, og ikke minst av en så fantastisk kjede som den. Jeg simpelten elsker min lokale Home & Cottage. Det var en utrolig opplevelse å komme inn dørene første gang etter at de hadde endret fra Interiørland og til det nye konseptet... stemningen, fargene, de rustikke møblene, det fantastisk kule gulvet butikken har (!!), interiørdetaljene fra flere av mine favorittmerker, nydelige tapeter osv osv. Om du ikke har vært der enda, løøøp!

7 kommentarer:

Nanni sa...

God helg, min venn!
Klem :)

perler på en snor sa...

Så koselig med sommerfest.
Jeg har også lyst å lage meg en fin hage der vi skal flytte.
Den butikken hørtes koselig ut. Men jeg tror ikke den finnes i nærheten av her hvor jeg bor (Ålesund):(

Dreamgirl sa...

Å for en DEILIG hage du har. Jeg er imponert! Lykke til med sommerfesten. Den kommer sikkert til å bli en suksess!

Liker bloggen din kjempegodt... drømmeblogg, koseblogg, nyte-med-en-kopp-kaffeblogg!

Klem til deg og god helg!

Hulda sa...

Dette hørtes jo virkelig spennende ut! Tipper det blir et flott gjestebud! Du har jo allerede gjort det fint med de fine utemøblene. Flaks at du får låne samme møbler fra naboen da! :) Snilt!

LYKKEBO sa...

Det høres ut som et perfekt hage selskap! Håper du legger ut bilder! Så utrolig kjekt at Home and cottage har nevnt navnet ditt! Fantastisk butikk!! Jeg er stooor fan!!

God helg til deg:)'

Og likke til med selskapet..

LYKKEBO sa...

Lykke til...heter det!!hehe

Anita fra hjerterommet sa...

Lykke til med sommer festen! Nydelige bilder du mviser fra hagen din!