tirsdag 30. juni 2009

Deilige sommer!

Nå er det virkelig sommer og jeg nyter det! Riktignok er det varmt, men jeg har bestemt meg for å kose meg mest mulig. Vi har så mye høst og vinter i dette landet, og nå trenger vi sol. 

Hagen blir også flott nå som solen skinner... hvertfall for den som er flink å vanne. Jeg tusler mye rundt med sinkkanna mi, for å si det sånn :-))... ofte med en liten medhjelper.

Jeg ser frem til dagene og ukene vi har foran oss... masse kos med familie og venner.

Malingsprosjektene som står i garasjen må vente til varmen har roet seg litt... men ikke mer enn at det blir plass til nye etter at vi har vært på vår ferd i Sverige i sommer ;-).

Ha en fortsatt deilig sommer!

Alle foto i innlegget har jeg tatt i hagen min i kveld.

6 kommentarer:

Nanni sa...

Hagen ser deilig ut! Jeg kommer til deg en tur på sensommeren... Nå venter Lofoten :)

Modern Country sa...

Hei Nooria!

Takk for koselig besøk og hilsen! Jeg sitter her og nyter de vakre bildene dine. Det ser ut som vi har samme hagegruppe og jeg har også skaffet meg noen fine sommerfugl lavendeler. ÅÅå de lukter jo så godt. Og ekstra koselig med insekter som flyr rundt og forsyner seg av knoppene.
Det er så deilig med sommer!


Utrolig nydelige bilder fra den deilige stunden i lysthuset, har du sett så lekkert. Romantisk og herlig!

Ha det godt i sommer!
Klem/Aina

mi-rachel sa...

fine bilder :)

Guttemamma sa...

DU og du for noen nydelige bilder du viser!!! Har kost meg med innleggene dine nedover også,mye fint!! kos deg videre i sommer,ser ut som om du bor på et skikkelig sommersted...!!
Anette:-)

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så herlige sommerbilder du viser. Det er ny konkurranse hos meg. Sommerklem Siv

Kreoline sa...

Takker for koselig kommentar, kjekt å være til inspirasjon. Nydelige bilder på bloggen din, for et herlig lysthus, en ren nytelse å se på. Ha en fortsatt fin sommer, klem.