onsdag 7. juli 2010


Jeg har en dag igjen på jobb før jeg skal ha fire uker ferie. Jeg er allerede i sommermodus og har en hel del planer. Først og fremst skal vi kose oss masse sammen vi fem, og sammen med venner og familie. Akkurat sånn sommer som jeg liker!


Jeg har alltid en hel del prosjekter når sommeren gir lange lyse dager og ekstra fri. Vi har bodd i huset vårt i seks år nå, og jeg har snart malt meg gjennom hele. I helgen malte jeg rom til storebror. Når jeg har fått stasjet litt mer skal jeg vise før og etterbilder. Han har fått to hengestoler i taket og er kjempefornøyd. Faktisk så er hele familien kjempefornøyd. Storebror synes nok det er ekstra stas når både mamma og pappa sitter ved sengen hans i det han skal sovne, dvs henger i hver sin stol og vugger slitne kropper frem og tilbake ;-).


Jeg kan nok ikke gi meg med det rommet, og det neste rommet jeg skal gå løs på er gangen mellom soverommene. Der skal også tak og vegger males egghvit.


Nooriamannen er ikke like begeistret som meg for alle prosjektene på sommeren, men han må også bidra. Jeg har kjøpt en trillion hylleplater og to trillion hylleknekter, og de er han i gang med å montere. Det blir nye hyller i trappen opp til soverommene, på vaskerommet og på storebrors rom. Planen min med dette er å få bort rotet som alltid havner i et visst hjørne på kjøkkenbenken. De som kjenner oss har nok ikke unngått å legge merke til rotehjørnet.


Dersom jeg får riktig mye energi denne sommeren, skal jeg også ta soverommet vårt, men foran det på liste er en stor mengde stoffer som skal klippes opp til kjoler. Deilige prosjekter! Jeg elsker å se at det blir vakkert rundt meg, og jeg tar gjerne i et tak for at det skal skje.


Men aller viktigst blir det altså å kose seg med min tre skjønne små og den større kjekke.


So long!

Bildene har Nooriamannen tatt i hagen vår.

4 kommentarer:

Moccashusblogg sa...

fine blogg du hadde, her tar eg turen innom igjen. Har lagt meg til som følger me =) klem fra mocca

Prinsesse Elin sa...

Skjønner godt du er i ferimodus. Jeg har vært det i tre uker. Har hatt fri i tre uker og storkoser meg her hjemme. Skal jobbe uke 29 men så er det 3 uker med ferie igjen.
Ha en nydelig ferie.

Mia sa...

Hei på deg, Nooria! Så deilig for deg med ferie. Det hadde helt klart vært hyggelig hvis du tok turen på søndag - kl 14 - på en liten hagebesøk hos meg. Og det er også helt klart at du kan ta med deg en venninne. Det er jo ikke snakk om et bloggtreff i den forstand, selv om det kommer bloggere, med det kommer også folk uten blogg. Så hvis hun har lyst så er det helt klart lov! Fint hvis du sender meg mail på mia dot landliv at hotmail dot com så kan jeg forklare veien til meg.

Hulda sa...

Kjempefine bilder! Dere er flinke, du og mannen din. :)

Vi hadde en knallsommer her nord i fjor, men i år har vi hatt dårligere. Men, skal ikke klage når det tross alt er 18-19 grader.