søndag 11. juli 2010

Jeg nyter sommerferien


Det er deilig å endelig ha sommerferie! Jeg nyter den, foreløpig i min egen oase.


Barna er også glade over å få løpe rundt i hagen hele dagen... ingen barnehage, ingen skole, ingen trening og ingen lekser.

Nooriamannen er kanskje ikke fullt så glad for han må montere hyller. Jeg har nemlig fått det for meg at vi må montere hyller på alle tenkelige steder. Jeg er muligens noe påvirket av siste nummer av Isabellas (sjekk det bladet om du ikke allerede har!), som har en inspirerende reportasje om hvordan få orden på rotet. Vi har MYE rot å få orden på i Nooriafamilien. Bildet viser en hylle jeg selv har montert i utestuen, men når vi skal få orden inne i Nooriafamiliens hjem, må Nooriamannen frem med vater, drill, vinkelsliper mm. Jeg er ganske overrasket over hvor mye som skal til for å montere helt enkle hyller! Selv bruker jeg bare to skruer og et skrujern ;-).
Juli er visstnok måneden da skadedyrene gjør sitt inntog i hagen, og jeg plages litt av dem nå, men se for en glede på bildet under. Ja jeg vet at det er en spinkel ridderspore, men jeg har faktisk fått meg en blomstrende ridderspore i akkurat den fantastiske blåfargen som jeg har ønsket meg i to år! Jeg nyter den nå, og så vet jeg at den i årene fremover skal bli stor, flott og majestetisk vakker. Gleder meg!


Jeg gleder meg også veldig til et besøk jeg skal gjøre senere i dag. Endelig skal jeg vandre gjennom hagen til Mias landliv

Vi blogges!

2 kommentarer:

Drømmer om drømmehuset sa...

Herlige bilde. Deilig å ha slike fine dager hvor man kan kose seg ute i hagen.
Her er det regn,men i morgen drar vi på ferien. Det blir flott.
Ha en vidre fin dag!
Klem fra Christina

Anonym sa...

du har en flott oase :D
Nyt sommerdagene og ferien :)
Sommerklem/myr