tirsdag 10. august 2010

Nye hyller på kjøkkenet


Det er en sann tilfredstillelse å bli ferdig med prosjekter man lenge har ønsket å se resultatet av. I dag er jeg lykkelig over at vi har erstattet et vitrineskap som ikke kledde kjøkkenet med åpne hyller.


Bildet over viser skapet slik det var før, og bildet under viser resultatet etter at vi hadde skrudd det ned, sparklet og malt veggen og skrudd opp hyller. Både Nooriamannen og jeg er veldig fornøyd, og vi opplever at vi har et lysere og mer åpent kjøkken nå. I tillegg er det kjekt å ha kaffelatte koppene rett over kaffemaskinen. Har jeg forresten nevnt at Nooriamannen (i godt voksen alder) begynte å drikke kaffe etter at vi i juni kjøpte oss vår første kaffemaskin? ;-)


På hyllene skal vi i tillegg til kaffelattekopper og noen av stettglassene våre som vi bruker daglig, ha karafler, kjøkkenvekt, kokebøker og en kasse og en kurv til oppbevaring av ting vi trenger å ha lett tilgjengelig,


Jeg er spesielt fornøyd med knektene, og jeg måtte derfor ta et bilde fra siden for å vise dere dem. Knektene er kjøpt på en morsom butikk på Nesodden som heter Rosenlund Atelier. Hylleplatene er laget av hobbyplank som jeg grunnet før jeg malte et strøk mørkebrun og to strøk silkematt egghvit oljemaling. Til slutt pusset jeg lett med sandpapir.

Før jeg avlsutter dette innlegget må jeg få takke for alle de kjempekoselige kommentarene jeg har fått i det siste. Det varmer veldig! Dere skal vite at jeg også besøker bloggene deres, selv om jeg ikke alltid legger igjen kommentarer. Nå for tiden sovner mine søte små sent på kvelden, og det er ikke mye alenetid igjen før jeg selv må ta kvelden.

Håper du nyter sommeren som enda ikke er over :-)


Foto i innlegget: Nooria

3 kommentarer:

betina sa...

Hvor er det bare en fin blog du har .O) klem Betina sommerhusstil.blogspot.com

Laila sa...

Dette ble kjempefint, og nå får jeg farten opp, har nemlig tenkt samme tanken.
Min vegg mellom to vinduer er 175 cm. og sånn ca midt på der er et enkelt skap på 35???cm. Skjønner du? Er jo ikke til noen ting, bare rot.
Takk, ha en fin kveld, klem Laila

Anonym sa...

Så fint det ble. Dokker e nu så flink. Men hvor har alle glassene fått plass?
Klem fra mamma:)