fredag 17. august 2012

Høydepunkt og nytelse i solenEtter en uke med flere høydepunkter, milepæler og vakre øyeblikk har jeg hatt en rolig ettermiddag i solen. Med jordbær i skåla og hjemmelaget rips- og solbærsaft fra svigermor, var det duket for nytelse. Jeg må samtidig innrømme at jeg er veldig fornøyd med de nye fine fluktstolene jeg fikk kjøpt på Home & Cottage sitt sommersalg.


I går fulgte vi datteren vår til hennes første skoledag. Jeg var glad for at jeg hadde store solbriller på da hun gikk frem for å hilse på læreren sin, for ikke å snakke om da hun kort tid etter stod sammen med de andre i klassen og holdt venninna si hardt i hånden. Rørende, rart og herlig!


Rosebusken på bildet over (Austenrosen Heritage) plantet jeg et par dager før jenta vår ble født. Den hadde en  noe brokete start, men i år er den endelig vakker, velduftende og frodig.

Ha en god helg!

2 kommentarer:

Tua sa...

Det ser virkelig deilig ut. At det felles noen rørte mammatårer når barna plutselig er store er sikkert normalt. Min minste ble konfirmert i fjor, da hadde jeg ikke solbriller, men burde antakelig hatt det. Nei, uff, nå ble jeg vemodig. Mammahjertet mitt synes ikke at ungene skal vokse seg såå store såå fort.
Nyt helga.

Karen sa...

Mmmh, den saften så deilig ut!!! Stolene var kjempelekker, så ut som et godt sted å slappe av på!

Fin blogg, med mange herlige, inspirerende innlegg! Legger meg til som følger, så finner jeg tilbake til deg!

*ønsker om en god helg*