tirsdag 20. januar 2009

Awards

Jeg har fått mine aller første awards, og det er utrolig hyggelig! Denne har jeg fått av lisemors have (Tusen takk!).
Reglene for denne awarden er: 1. Vinneren kan kopiere denne logogen til hans/hennes side.2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra.3. Nominer minst 7 andre blogger.4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din.5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte.

Jeg vil gjerne sende denne videre til Hulda som stadig gir meg kreativ inspirasjon på bloggen sin, og Gammel idyll som er en utrolig kreativ dame (Følg med den bloggen fremover!), Ninas gale verden som spruter av kreativ energi ikke minst nå som det går mot vår og hagetid, Prinsesse Elin som jeg er innom daglig, Den gode feen som setter meg i sånn god og kreativ stemning når jeg er innom bloggen hennes, Lisbeth som er et vell av ideer og Tines kreative hjørne som rett og slett har et kreativt hjørne.

Denne awardsen har jeg fått av hverdagen vår. Tusen takk! Jeg vil gi den videre til Emmeline og Mia . Bloggene deres er helt spesielt fantastiske! Jeg regner med at begge to har fått alle awards som er verdt å få, men jeg kan ikke annet enn å gi den til de rette vedkommende ;-) (det samme gjelder for øvrig en del av de nevnt lenger opp også).

Jeg har fått dilla på å hekle... så nå sitter jeg og hekler innimellom bloggingen på kveldene ;-). Hittil i kveld har jeg heklet en pudderrosa blomst som jeg skal sy på en kjole i ullfilt. Før jeg hekler mer skal jeg imidlertid ut på ski :-).

So long!
9 kommentarer:

Hulda sa...

Gratulerer med alle awardene! Kos deg i kveld med heklinga. Du viser kanskje fram hva det blir til slutt. :)

micano sa...

gratulerer med awardene!! :-)
Jeg hekler i kveld jeg også.. i gammelrosa :-) men er ikke så god på roser.. har ingen oppskrift på det.. men et veldig enkelt sjal tenkte jeg å få til :-)
Håper å få se bilde av hekleriene dine på bloggen din etterhvert!

silje-sin sa...

Gratulerer med awardene:) Gleder meg til å se hva du hekler:) klem fra silje.

tinemor sa...

Gratulere med awardene!
Og så kost at du vil dele den ene med meg!!
Tusen, tusen takk!!!!!
Klem

Shabby Charm sa...

Gratulerer! Det er velfortjent :)
Takk for hyggelig kommentar hos meg.

Vi blogges ;-)

Prinsessa sa...

Tusen hjertelig takk. Jeg blir kjempeglad for å høre at jeg inspirerer.Det gjør jammen du også:O)
Ha en herlig og koslig dag. Klem fra ELin:O)

Prinsessa sa...

Glemte å gratulere deg med din. Vel fortjent:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg og tusen takk for award, så takknemlig her jeg sitter.
Klem

Mia sa...

Tuuuusen, tusen hjertelig takk for denne fantastiske awarden og for dine herlige ord! De setter jeg virkelig stor pris på, og at du skulle tenke på meg med tanke på denne spesielt fine awarden er jo bare så koselig. Jeg beklager at jeg ikke har takket deg tidligere, det betyr ikke at jeg ikke setter pris på den.... bare at jeg er litt treg...