lørdag 31. januar 2009

Snakk om lysekrone!

Foto: Nooria

I går var vi en liten jentegjeng på middag hos en venninne. Det var utrolig hyggelig, og vi skravlet ut i de små timer. Maten var også deilig! Vertinnen og familien hennes kjøpte seg nytt hus i sommer, og et av de fineste rommene i huset er spisestuen. Der har de laget seg en "lysekrone". Var ikke den utrolig morsom? :-) (bildet over).


Foto: Nooria
Jeg har tidligere skrevet at jeg holdt på med mitt første ordentlige hekleprosjekt. Resultatet ble denne vesken som vertinnen fikk i forsinket bursdagspresang i går.

Jeg heklet to pudderrosa blomster til vesken. Begge er festet med nål, og den ene (som er inni vesken) kan tas av og festes på feks skjerfet eller kjolen for å matche antrekket med vesken. Nå hva synes du? Søt eller? ;-).

Foto: Nooria
Jeg holder på med en til som har et helt annet uttrykk. Den er ikke romantisk og har ikke lyse duse farger, men fremdeles nostalgisk.

15 kommentarer:

Hulda sa...

For ei fantastisk veske du har hekla, den var virkelig skjønn. Du er jo kjempeflink. Den lyskrona var spesiell og annerledes. Syns den tok seg godt ut. :)

micano sa...

Nydelig veske!! Skikkelig søt!! :-)
Du er riktig flink!! :-)

Maliva`s verden sa...

Wow,så lekker veske...love it:O)

Jannicke sa...

Vesken var både fin, romantisk og spesiell! Så heldig hun venninnen din er da!!

Blomman sa...

Hei og tusen takk for igår, og for en fantastisk veske! Trond var som sagt også veeldig imponert!

(Fortsetter på knaggelig norsk..)

Hvilken kjempefin side og så utrulig flink du er å ta bilder. Jeg er igjen veldig imponert! Her skall jeg komme tilbake ofte!

Klem J

anneskreative sa...

Den lysekrona var tøff da,,,,flott å ha ute i taket over verandaen også.....og jeg likte veska di kjempegodt,,,,så smart å lage to blomster,,,,da matcher den jo antrekket med en gang,,,,lurt.
Ha en fin lørdagskveld
Anne

Elfrid sa...

Den Othilieveska var jo bare helt nydelig - så genialt med en ekstra blomst også du. Er så imponert over alt hva du kan....... Er du selvlært på hekling - lenge siden du begynte?

Nooria sa...

Det va nu mor di som lært mæ det ;-)... og nå har jeg børstet støv av heklekunnskapen og lært litt mer av noen venninner. Sånn bortsett fra det lille jeg heklet for noen tiår siden, har jeg vel heklet i et par uker :-).

Hulda sa...

Å, så artig at du er her fra området.. :) Har nok vært der du er fra da, tenker jeg. :)

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei på deg :)
Telleren min finner du på susnet og her er linken :)

http://susnet.se/tjanster/

Nyyydelig veske...Så flink du er !!

Klem,Kari

My home is my Castle - by Kari sa...

Hmmmmm.
Telleren skal oppdatere seg selv fotløpende..
Du kan stille den inn sånn at du ikke blir telt med du er inne på siden..
Hvis ikke jeg husekr feil, så huker du bare av et sted der inne.. HAHA.. Veldig godt forklart ;)
Ellers så vet jeg ikke hva som må gjøres, dessverre...
Håper du får det til.

Klem,Kari

Emmeline sa...

Hei Nooria;)
Du er en av de mest trofaste kommentatorene hos meg og det er SÅ koselig at jeg klarer å legge igjen en hilsen her hos deg. Har forsøkt før men ble bare "sittende fast" Fant ikke ut om du hadde sånn godkjenningskode sånn at jeg pepret deg med kommentarer? Men har ikke sett igjen kommentaren. Knallkul lysekrone. Orginal og gøyal. Likte den veldig godt. Den skjønne vesken var jo også vidunderlig ---men det aller vakreste bildet er bildet under her!

Ser at du har lagt igjen verdens mest fornuftige kommentar på en blogg idag. Ble så glad for å lese det du hadde skrevet. For den diskusjonen der gidder jeg ikke å melde meg inn i engang. Men likevel smilte jeg og tenkte for meg selv: Nostalgiske fornuftige Nooria;) I LIKE YOU!

Elisabeth sa...

Enig med de andre. Nydelig veske J fikk. Blir jo rent misunnelig! Og fantastisk lysekrone. Ser for meg at jeg kan lage noe lignende i hagen. Følger ofte med her og syns du har mange vakre bilder. Blir inspirert!

Nooria sa...

Elisabeth

Takk for det! Du burde lage blogg selv også for å vise frem din skjønne eiendom... og ikke minst lysthuset ;-)... ja og så lager du jo stadig fine ting.

Jeg noterer meg bak øret at du ønsker deg en veske ;-).

-Mia- sa...

Den vesken var utrolig fin! :-) Og den lysekronen hadde jeg skikkelig sansen for-er veldig glad i naturmatr. :-) Gøy at du er med i konkurransen min, ha en fin kveld! Klem-Mia