fredag 2. januar 2009

Odd Molly inn, juletreet ut

I dag har vi kastet ut juletreet, og det var litt deilig. Storebror på fem var så søt, for han fikk i oppdrag av mammaen sin å sage greiner av treet med den nye sagen som han fikk til jul. Greinene skal beskytte noen av plantene i hagen mot frosten. Han tok oppgaven veldig alvorlig og det ble åtte greiner på mammaen. Han måtte få lønn for jobben, så da jeg kom hjem fra handletur ble det en liten ting på han.

Foto: Lånt fra www.oddmolly.se
Mammaen var også veldig heldig med handleturen, for hun fant seg en Odd Molly tunika på salg :D.

For ikke å snakke om shoppevenninnen som fant seg en nydelig gammel stol på miljøstasjonen, som vi var innom på veien.

6 kommentarer:

prinsessa sa...

He he jeg har ordna det slik at han skal oppholde seg i stallen hele dagen sammen med engle ungen og en hest ved navn Tyra:OD

Anette sa...

Ojsann - den var veldig fin! Hadde store planer om å shoppe på salg i går, men så tok oppussing av soverommet vårt overhånd... Men salget varer nok en stund håper jeg!

Ble forresten veldig nysgjerrig på hvor den miljøstasjonen ligger?

Ha en flott helg! :-)

Anette sa...

Takk for tilbakemelding! Synes det er snodig at det ikke finnes noe slikt i Oslo (ikke som jeg vet om i allefall).

Anette sa...

Joa, vi er stadig vekk på Grønmo vi! ;-) Men de selger ikke ting der - tror jeg da! Hvis ikke har jeg nok gått glipp av mange godbiter i årenes løp... Har noenganger sett folk kaste kjempefine ting, så jeg synes det burde være butikker på alle miljøstasjoner. ;-)

Anette sa...

Oj, da blir det jo bare bedre og bedre! :-D

Tror kanskje at de samler opp brukbare ting på Grønmo også, men at de gir det bort. Har ikke hørt at man kan få ting der iallefall.

Akkurat passe Frø sa...

Så lekker bluse/tunika!! Eg og vil på salg! Spørs berre om eg rekk butikkane før uti februar/mars ein gong... Ellers så skulle eg gjerne kasta ut jule treet, men det blir nok ståande ei vekes tid til...hmm.
Ha ei fin veke! Eg stikk nok innom og kikkar ein annan dag og!