fredag 22. mai 2009

En strålende kveld i skrivestuen!

Torsdag kveld innviet jeg og fire andre venninner den nye skrivestuen til vår vennninne Kari-Ann. Se for et koselig inngangsparti som møtte oss!
Kari-Ann og hennes familie kjøpte seg en vidunderlig eiendom på 4,5 mål i fjor sommer, og nå har hun endelig ferdigstilt oppussingen av skrivestuen (som hun har helt for seg selv og som står i skogkanten). Tenk noe så deilig, å ha sitt eget lille hus til sine kreative sysler!
Kari-Ann har malt huset innvendig i lyse farger. Det nydelige tregulvet åpenbarte seg da hun rev vekk gammel og stygg linoleum. I taket har hun er fantastisk lysekrone som hun kjøpte for en slikk og ingenting på loppemarked.
Vi er alle veldig spent på de store verkene hun skal skrive her :).
Vi hadde hvertfall en strålende kveld sammen. Vi lo høyt og vi diskuterte dypt. På menyen stod ostefondue og vin med påfølgende kaffe og sjokolade.


Alle foto i innlegget: Nooria

4 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så koselig! Her skal dere vel kose dere!!! Nydelig :O)

(Konkurranse hos meg ;O)
Hilsen L-jo

Duften av erteblomster sa...

Så koselig skrivestue!

Nå begynner det å nærme seg bloggtreff i Oslo lørdag 6.juni klokken 12 på spisestedet Onkel Donald, Universitetsgaten 26.
Siden jeg skal bestille bord om ikke så lenge så hadde det vært toppers om du kunne ta en tur inn til meg og bekrefte om du skal være med! Håper det passer for deg å være med :o)

Vibeke.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Oj så koselig da. En egen liten stue skulle vi alle eid eller hva? Ser fantastisk ut.
Ha en videre fin kveld og nydelig uke, så blogges vi ved.
Klem

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色