søndag 5. juli 2009

Sommerferie, sommerfester, sommersysler...

Nå er det endelig ferietid for alle fem i Nooriafamilien. Vi skal kose oss masse sammen, ja vi skal virkelig prioritere familien :-). Likevel skal vi nok også få tid til venner, og vi har allerede hatt opp til flere sommerfester.

Bildene her er fra den siste kvelden med jentene som vanligvis er i lysthuset. Denne gangen nøt vi en varm kveld enda nærmere strandkanten. Som vanlig hygget vi oss veldig, og som vanlig ble vi levende engasjert i en diskusjon... denne gangen med utgangspunkt i en kronikk fra Aftenposten.

Det var Ellen som inviterte jentegjengen til den årlige sommeravslutningen, og hun serverte nydelig scampi med deilige forfriskninger og kaffe latte etterpå. Til kaffen hadde hun laget en deilig dessert kalt Key lime cheese ball, som er en tradisjon hun har med seg fra USA.

Jeg skal ha lang ferie i år, og jeg håper å få tid til noen av mine kreative prosjekter. Jeg har blant annet en hel del som skal males, både rom og møbler, i tillegg til kjoler som skal syes. 

På bildet ser du mitt aller siste redesignprosjekt. Egentlig klarer jeg ikke å bestemme meg for om den ble mest morsom eller rar ;-). Det er altså en veske som jeg har sydd i avskjedsgave til ei som har betydd mye for oss... ja spesielt for jenta mi.

Vesken er laget av et ola skjørt som jenta mi har hatt og jeg har sydd på et bilde av henne. Jeg har foret den (lys turkisblå), laget hank og heklet lokk og bunn. 

Jeg har hvertfall gjenbrukt noe og den inneholder gode minner om en jente hun er glad i.

Til slutt må jeg takke for alle de koselige kommentarene jeg får fra dere som leser bloggen. Jeg setter umåtelig pris på det! Det er såå koselig å høre litt fra dere som leser. Selv leste jeg ivrig blogger i nesten et halvt år før jeg skrev den første kommentaren, men da visste jeg ikke hvor koselig det er å få kommentarer.

Nå skal jeg fortsette å nyte sommeren. Gjør du det og?

Foto av vesken: Nooriamannen. Foto fra jentekveld: Nooria

4 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei...jeg er en av dine trofaste lesere.Alltid masse inspirasjon å hente her hos deg.Nå falt jeg pladask for den søte vesken du har sydd,og ikke minst minner fra skjørtet til din datter,til hun som er så heldig å få den i gave.Go`sommer til deg fra Maliva

Hverdagen vår sa...

Så herlig det så ut på terrasen med gode venner og sjøen i bakgrunn.
Vesken var kjempfin, og så kreativt og flott å lage den av noe som har tilhørt din datter og så gi det videre til en som har betydd mye for dere, ja da er hun som får den heldig.

Nyt ferien din og ha en flott sommer:)

mali-mo sa...

Så koselig med den vesken! Syns den var skikkelig søt. Og de bildene fra festen...åh, så lyst jeg fikk på hvitvin og fjære og sommerkveld!

Her er det mer sånn kjempegravidmage-og-farris. Koselig det og selvsagt, men på en annen måte da ;)

Ønsker deg massevis av fine sommerkvelder (og -dager!)videre ;)

Nanni sa...

hei min venn,
veska var bare nydelig!

Jeg koser meg sånn i nord at jeg knapt har tid til blogg... Et godt tegn. Et bilde er lagt ut nå. Nyter livet...
Gleder meg til skravletur til deg senere i sommer!