onsdag 10. februar 2010

Jeg vil gjerne se din brødboks!

I forrige innlegg viste jeg dere flere gamle skatter som jeg er veldig glad i. Sausmuggen på bildet over er en av mine favoritter. Jeg synes den er så utrolig koselig! Jeg fant den på et bruktmarked i Sverige for et par år siden, og nå står den alltid lett synlig i det åpne vitrineskapet vårt. Det er kanskje ikke så lett å se på bildet, men den har en vakker patina også.

I det siste har interiørbloggere vist frem såpedispensere, kaffebokser og andre viktige interiørelementer. På bildet over her ser du et annet helt nødvendig interiørelement i mitt hjem. Det er brødboksen vår. Jeg synes den er så fin, og jeg ble jublende glad den dagen jeg fant den på salg på min lokale favorittbutikk Rosenlund Atelier. Den er forresten fra House doctor.

Nå kunne jeg tenkt meg å sett din brødboks? Har du også en du er glad i? Eller er den litt rar og søt, tøff, styggpen... eller kanskje elegant? Får jeg se? Si fra om du legger ut bilde av den :-).

Landlig eleganse viser brødkrukken sin her http://landligeleganse.blogspot.com/2010/02/utfordring-fra-nostalgiske-nooria-vis.html

Foto: Nooriamannen

7 kommentarer:

Monica sa...

Åh, den brødboksen var helt fantastisk! Jeg er på jakt etter en brødboks selv, men finner liksom ikke den helt perfekte...Men den som leter skal finne heter det jo! :)

Skjønner du er glad i sausmugga ja, den er helskjønn!

utrolig fin blogg du har forresten, tror ikke jeg har vært innom her før?!?
Ha en fin kveld!

Lilliannes verden sa...

Så utruleg søt brødboks du har! :)
Eg har desverre ingen brødboks å blogge om, men det burde eg vel ha?! :P
Ha ein kjekke kveld

Unknown sa...

Vi fant en i emalje fra 30-tallet under opprydding. En lekker hvit sak jeg dessverre ikke har bilder av. :)

AstridVU sa...

Ååå, den brødboksen din var jo akkurat helt midt i blinken perfekt for mitt kjøkken!!! Er det lov å herme? Den vi har nå er så plain og kjedelig og enkel, at det ikke er noe vits i å vise den frem engang...

Og sausmuggen... Nydelig!

Dans på roser... sa...

Min brødboks får du ikke se, for jeg har ingen. *fnis*
Her har vi en kolonialskuff med brød, knekkebrød, flatbrød ++
funker greit. =)

Ha en fin helg!
Kathrin

Mette sa...

Har blogget BRØDKRUKKEN min, jeg!
Din var jo nydelig da:) Og så fin sausemugge du har. Det er en egen sjarm over gamle ting, spør du meg...

Linda på lindasblommorodesign.blogg.se sa...

Hej, det ser ut som att gräddkannan är från Rörstrand om jag inte tar fel. Kan den möjligtvis heta Linda, det står under kannan.

Hade varit kul att veta, för jag har inte den i min servis. Det finns en mat, te och kaffe servis i samma serie om det är Linda från Rörstrand.

Vilka fina klänningar det var. Synd att jag redan är gift, för den vita klänningen var väldigt fin.
Kommer att besöka bloggen fler gånger.
Hade fra Svergie;)