søndag 14. februar 2010

Kunsten å overraske

Nooriamannen er veldig til stede i denne bloggen, dog på en taus måte. Selv om han ikke skriver et ord her, er hans kunstneriske uttrykk sterkt representert gjennom bildene hans. Jeg har ikke brukt så mye plass på å skrive om Nooriamannen, men i dag fikk jeg lyst til å fortelle litt om denne fantastiske mannen jeg er gift med.

Saken er den, at Nooriamannen kan kunsten å overraske. Flere ganger i løpet av de årene vi har levd sammen, har han slått til med overraskelser som en hver jente kan misunne.

En av de jeg husker helt spesielt var da han tok meg med til Paris for en hel del år siden. Han forberedte meg i ganske god tid på at vi skulle på tur. Så ba han meg om å pakke sovepose, fjellsko og en fin kjole ;-) ... ja og litt mer. 

Da dagen for avreise kom, satte vi oss i bilen og kjørte. Jeg ante ikke hvor vi skulle og var selvsagt spent i hvert eneste kryss.  

Kjøreturen endte på Gardermoen. Vi gikk inn i avgangshallen, sjekket inn og gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Først da vi kom til gaten skjønte jeg at vi skulle til Paris :-)). Det var min aller første tur til Paris, og jeg ble så utrolig glad.

Det må kanskje nevnes at soveposen og fjellskoene ble liggende igjen i bilen ;-).

Nooriamannen har overrasket meg flere ganger. Jeg kan bl.a nevne tur til Wien og SPA opphold sammen med to venninner.

Bildene i innlegget har Nooriamannen tatt for meg i dag på barnerommet. Dette er rommet til de to eldste.

Jeg håper dere alle har hatt en fin søndag og at uken som kommer blir god! 

Og så til mamma: Gratulerer med morsdagen! 

Foto: Nooriamannen

3 kommentarer:

Nanni sa...

Hei Nooria venninnen min <3,

så nydelig om noen ord (et helt innlegg!) om Nooriamannen på denne valentinesdagen :)
Jeg vet han er en fin fyr :)

Vakre bilder fra barnerommene...

Ja, vi har kjøpt og jeg koser meg med å forme hjemmet, men ved siden av full jobb tar det tid... Tid og penger. Gleder meg til at du kommer en tur med tid og stunder! Jeg har jo også tilgode en tur til deg...
Men før vi får det "på stell", ha en god ny uke!

AstridVU sa...

For et utrolig koselig innlegg, godeste Nooria!! Vakre bilder og nydelig tekst. Synes fortsatt det er litt festlig hvor liten verden er - ved tanke på at han som endte opp med å bli Nooriamannen gikk i min paralellklasse på ungdomsskolen. Og glad er jeg for at han ble det - for da havnet du på samme halvøy som meg og bloggen din blir krydret med vakre bilder! Håper du hadde en nydelig helg!

Glassveranda sa...

Så romantisk!! :) Og flotte bilder du viser her fra barnerommet!

Ha en fin uke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.