fredag 31. juli 2009

Kveld i utestua mi


Endelig har roen senket seg i Nooriaheimen og jeg nyter igjen kvelden ute i hagestua mi. Det er utrolig deilig å sitte her med kaffekoppen (jeg har godt sovehjerte ;-) å høre vinden rasle i trærne. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig en sånn kveld er etter å ha lagt tre barn fra i underkant av 6 år og ned til 11 mnd!

Til og med i går kveld, da det høljet ned, tordnet og lynte, satt jeg her ute. Det var dramatisk og utrolig fascinerende!
Som vanlig har jeg flere prosjekter på gang, og snart skal jeg reise meg å gjøre en liten innsats til. Jeg holder på med en make over på badet i hovedetasjen, og i dag har jeg handlet inn for å lage en hylle. Den skal grunnes i kveld. I tillegg skal jeg høste inn lavendel som jeg skal henge til tørk.
Vi høres!

9 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre....for en flott utsikt du har der også.Er vel ikke Oslofjorden?Koselige innlegg du har hatt siden sist.Skjønner du også har fått energi og inspirasjon av å være på ferie...Gleder meg til å se hva du pusler med..Go`helg til deg fra Maliva

Kine sa...

Så koselig utestue!!God helg:)

Margrethes hus og hage sa...

Så fin utestue. Deilig å ha et koselig sted å slappe av :)

Ha en fin helg! Hilsen Margrethe

Dreamgirl sa...

Så koselig du har det!
Her har du sikkert mange rolige stunder etter at barna er i seng...

Nyt sommeren og utestuen din!

KLEM

Fru Luna sa...

Så deilig med en slik uteplass! Ha en flott søndag. Hilsen Linda

Hverdagen vår sa...

Så nydelig utsikt du har fra utestuen din som er like flott:)
Ja, hva er vel bedre enn å slenge seg ned her når barna er vel i seng, og bare lytte-

Kos deg, og ha en fin "pusse opp hovedbad" tid.

Klem fra Eli

Prinsesse Elin sa...

For et nydelig sted du har. Jeg skjønner godt at det kan være deilig å sette seg ned her å la hvilepulsen komme sigende. Jeg er nok litt mer av det pysete slaget. Når det tordner og lyner da ligger jeg nesten under senga sammen med bikkja. Å det er dramatisk skal jeg si deg. ha ha ha

Modern Country sa...

Hei Nooria!

Så deiligg krok du har der ute på tersassen din, og for en fin utsikt!! Vi var heldige da vi flyttet hit i fjor vi og. Vi ser utover hele byen, og lysa om kvelden er koselig. Det blir deilig nå fremover hvis regnet gir seg, så kan vi nyte noen hyggelige kvelder med lys i lykter :)


Ha en nydelig uke,
Varm klem
Aina

Livs Lyst sa...

Koselig koselig!!

Hilsen Liv